Pages

Monday, February 09, 2009

Yang ditunggu-tunggu



Dah lama tak berjumpa jumpi.
Tak sabar rasanya nak tunggu 14Feb ni...

Avilla akan jadi saksi pertemuan kami pada kali ini.

Hadiah untuk exchange gift belum beli lagi...
makanan untuk pot luck pn belum decide lagi nak bawak apa...


I tak sabar U...


p/s Ja besok i courierkan benda alah kat atas ni kat u yer... nanti pandai2lah u tempek kat dinding.

7 comments:

hanis said...

cayalah! saya juga tak keruan menunggu 14feb. mmg lama tak jumpa MJ. semoga majlis kita berjalan lancar.

iamja said...

aku ke yang kena tepek?? Ingat nak suruh ko datang pkl 8 pagi. kakakkaka...
ok ok.. tadak hal. akan diusahakan...

aku juga dah tak sabar.. .yiha!!!

- tety - said...

yeay! aku dah beli hadiah... sexcited lebih okeh.... muahahahah

Maya said...

cop.. butterfly tu cemane?
mcm tak sempatlah nak pos.. nnt aku dtg umah ja laa buat kat sane..
buleh ja?

iamja said...

boleh maya.. datang awal pun ok.. jom kita kemas dewan.. hahahah. tlg aku buat air pun ok... saher datang tak maya??

KV said...

MJ tu maksud apa?

rina said...

jom sama2 kita meroyan...

 

Blog Template by YummyLolly.com