Pages

Friday, February 06, 2009

Patah tumbuh hilang berganti

Dulu...


Sekarang...



Makin lajulah pasni saya update blog buat kerja.

12 comments:

..:: cerita kami ::.. said...

waaahhhhhhhhh....bestnya dapat 'NYAWA' baru....
selamat mengupdate blog la dehh...hihihi

- tety - said...

SYOK! guna desktop la plok eh... skrin berapa inci tuh??? gempak seh!

Maya said...

phewwiittt...
cam kasut afiq laa...

Mrs Amri said...

hahaha maya nih terkejut akhakkk..igt rina pakai kasut cam afiq td...rupanya tajuk entry...kekeke

rina, best tuh komputer baruuu....soklan can tety..bape inci?

:::Kata_Aku::: said...

bdn luar je ke tyng?
bila nk tayang isi dlm plok?

rina said...

fiza : sudah semestinya...

tety : a'a desktoplah pulak sbb aku skang mana ada outstation dh. pakai skrin lama hat 15" tu lah.

maya : tulah aku cilok tajuk entry azie...

azie : 15kaki persegi. hahaha

Hana said...

saya pun teringin nak ganti yang baru. tapi kang dah dapat yang baru, menggunung gunung pulak keje yang datang. so better stay with the lembaps workstation. bley? hikhikhik

Maya said...

bukan tajuk lah yg i cakap..
tapi cerita pasal dapat yg baru...

rina said...

muni : malas nok tunduk bwh mejo amik gmbr...

hana : big bos kasi green light... mak apalagi... berat mata memandang berat lagi bahu memikul. eh silap peribahasa plak. muahahaha.

maya : ooo silap pahamlah i. harta opis... tak sexcited sgt pn. lainlah kalu rete senirikan. tp rete opis pn... i lah nanti lenjan sampai dia tuakan.

Mrs Noba said...

betul ke lebih laju buat keje nih???
*wink wink*

iamja said...

best siot.. pc opis saya kan start saya kerja tak tukar2. dan pc itu juga kepunyaan orang sebelum saya yang sudah bekerja 5 tahun sebelum saya. kirala betapa lamanya pc saya. pc saya hanya diupgrade saje di cpunya. huhuhuh...

rina said...

mrs noba : betullah... apa pulak tak betulnya. hua hua hua.

ja : 5 + 6 = 11thn. hehehe. mandai jer

 

Blog Template by YummyLolly.com