Pages

Wednesday, February 18, 2009

Dia...

eh... kalau dia tuju kat sorangkan. Oklah... mereka. Yup... mereka semua adalah kawan2 cyber saya merangkap adik beradik cyber. Kan.. kan... kan... Ini baru sebahagian.



Next gathering kitorang plan nak buat belah utara plak. Maklumlah 2 orang geng kami nun jauh di utara. Kesian kat doang asyiklah duk gigit jari time2 orang KL duk meroyan. Insyallah... tak akhir tahun ni... maybe next year. Kan... kan... kan...



I Lap U... U Lap Me tak...

14 comments:

s.i.k.u.d.u.s said...

i lap u 2, 3, 4, 5!!!!

kalo thn dpn ramai2 ke utara sambil memboyotkan diri pn besh jugak kan?? brler mak yong vasss..

kalo jdlah next gedering ni, aku tak kire aku nk jgk bergambo habis2an..pasal tak puas ati aritu sket je gambo aku...hahaahahah

Wan said...

ha tu dia ratu potosut besuara..
kita ni jgn prong preng prong preng, last2 tak jadi.. haruuu

ummizz said...

i lap u jugakk...muah3x

Maya said...

i lap u seribu..

rina said...

byknya korang lap i... pasni mesti muka i berseri2 sebab seme parut2 jerawat n jerawat batu sudah dilap. muahahaha.

tapi memang... i lap korang banyak2.

ko nk membuyung ke nokss... xpe aku kasi can adik2 jelah membuyung. kak na nk relax dulu. hehehe.

benda ni mesti jadi... asalkan jangan biarkan ja poyo over2. dia tu kalu dh start poyo xleh nk benti... last2 nan ado.... i lap u jaaa. 4ever.

Ibu Ayra said...

MJ tu aper ekk kak na?

Anonymous said...

i lap u too and u and u.... and sume2lah.
amiinnn, mudah2an jd la plan tu. yeay! pi penang (lepas overnight tuuu). pi tambun la nak, i tk penah smp situ lg... klah pon ok, bkt merah pon ok..

-g

iamja said...

padanla aku terasa. ada orang sebut nama aku kat sini. wehhh.. aku start poyo menjadi jugak idea aku nie. kan kan.. betapa pentingnya ratu poyo dalam group ini.

i lap you too kak na. mmmuuuahhh...

rina said...

zz : MJ tu stand for.... hanya kami2 jelah yg tau. hahaha.

eh sapa tgk desperate hwives... anak susan & mike pn nama MJ gak tau. glemsss.

g : kita tunggu ratu poyo bersore dulu... rasa2 cam jd jer...

ja : mmg penting tugas ko tu ja... poyo2 pn berhasil... cepatlah ja wat kertas cadangan...

Mrs Noba said...

ok..bila tgk blog kaezrin pun ada jugak gambar2 yang sama...
korang ni buat gathering rakan alam maya kah?

rina said...

a'a gathering rakan alam maya yg dh jd mcm adik badik... sbb zaman dulu ari2 duk berckp... bersembang... merapu meraban... last2 jd rapat bak isi dengan kuku

- tety - said...

ja, sila bentang ketas keja cecepat.. nti sume bleh bersidang ngn menteri memasing.... hahahah

Mrs Amri said...

i lap u..u lap me...we are happy family...with a great bi hug and a kiss from me to you...

hehhe...ada sesapa nak sambung ke lagu barney nih?..

rina said...

aku x reti nk sambung sbb anak aku bkn peminat si pepel gemuk tu...

 

Blog Template by YummyLolly.com