Pages

Sunday, February 01, 2009

Glamour Uuuu

Setakat Maclaren... Maxi Cossi... Peg Prego... Phil and Teds ni... tak heranlah.

Maya pun aku rasa takleh celen gak dengan stroller aku ni...

Kira dapat naik dan bersiar2 di waktu petang dengan stroller ni glamour habislah.



Muahahaha...

10 comments:

iamja said...

Maya dan Rina bersaing blog kah. Kakakaka. Weh.. aku ada lebih kurang stroller camtuh masa kecik. Gaya mu dr kecik sampai beso same je kan..

mimielola said...

Is that you?! AKu pun tak hingat la aku kecik2 dulu pernah naik stroller ke idok - tak pernah ada gmbr naik stroller punggg

maya said...

weh.. aku dah nak tido tau sekali belek2 tepon, ade entry baru pulak.. terus aku on computer okeh.. sebab ade name aku enterprem... muahahahahahah....

eleehhh.. setakat stroller cam ni aku pun ade dulu, turun temurun sampai ke adik bongsu aku.. muahahahah! tapi aku xleh celen bab amik gambar ngan stroller lah, sebab aku takde.. ah! dengan walker ade.. esok2 lah aku celen.. muaahahhaahha...

satu lagi takleh celen bab kasut sebelah tu...

iamja said...

kah kah kah.. sungguh tajam mata mu maya. aku baru perasaan sebelah kasut itu. kakakka..

KV said...

eh, kt kg kv masih ada yg guna stroller besi ni tau. Siap digabungkan sbb anak dia kembar. Hiks

Anonymous said...

sampai penang aku dgr maya gelak okeh, terus bukak kompiter.. rupanya dok belawan dgn odz pasal stroller kah.. kakakaka..

-wan-

rina said...

ja : mayalah... geram tau aku ngan dia. selagi aku tak 'suap' dia ngan tutorial tu... selagi tu dia duk serang balas aku. tension i tau. cop... gaya sama camana ja oiii. cuba sexplainkan skit.

mimielola : bkn i lah tu. kalau i lg cun dan comei dari tu. muahahaha. hang mesti anak manja tu slalu duk berdukung jer...

maya : aku mmg saje nk suh ko berjaga malam. alah... ko ada gmbr dlm walker ke... tp seingat aku aku pn ada gak. nanti aku cari. xnak kalah gak ni.

kv : ada lg ek stroller camni... ganas doang.

wan : kan... giler kuat dia gelak. aku ingakan cik ponti yg gelak. dh ler sore garau...

iamja said...

ntah.. aku rasa mu sangat fotogenik.. (ke fotogedik).. di dalam gambar. tu yang adib ikut tuh. Skrang damia pun dah pandai posing tuh.

muka ko kecik2 tetap sama sampai beso. sbb aku terbayang gaya dalam FLICKR yang mu LOCK itula. Ala gambo yang latest tuh la..

Maya said...

laa.. tensen ke rina? ni yg best ni..
eh.. mu dekat pun tak dengar ke aku gelak?.. musti bz nak prepare parking tu kan.. heheheh..
betullah tu ja.. fotogedik.. mane ade fotogenik budak nih.. muahahahah....

rina said...

ja : a'a betul tu ja... aku fotogenik. jgn layan maya tu... dia jeles sama aku.

maya : yang... i tak berapa nk pahamlah pasal duk prepare parking tu...

sbb i fotogediklah u suka kat i kan.

 

Blog Template by YummyLolly.com