Pages

Thursday, February 26, 2009

Ujian Bulanan

i'm proud of youlah son...
walaupun tak dapat markah penuh...

saya tetap rasa bangga dan kagum dengan pencapaian my anak teruna.




2 subjek yang baru dapat markah...
harap2 subjek yang lain keputusannya memberangsangkan jugak.
..
Insyaallah.

10 comments:

Maya said...

sejuuukk perut mama adib..
tahniah adib & keluarganya..

miesyamomei said...

wahhh...bravo2...mantop la anok sedare umie ni!!

miesyamomei said...
This comment has been removed by the author.
iamja said...

Lama aku tak tengok kertas2 ujian nie sejak meninggalkan alam persekolahan..

waaa.. antie ja pun tumpang gumbira sbb mama adib gembira.. :)

rina said...

maya : sejuk sbb masa ngandungkan dia sokmo duk minum coke ada ais.

syamimi : mantop adib irfan jelah. nk mantop style amalin blom sampai seru lg. hehehe.

ja : thn dpn dan seterusnya ko bleh start tgk balik kertas2 peksa ni.

- tety - said...

cayalah boy! kip it up okeh! nti leh jd mcm kak amalin... :)

Anonymous said...

alhamdulillah... mmg sonok lah. i'm happy 4 u 2.

-g

ummizz said...

waaa.. cayalah adib irfan! keep it up!

rina said...

tety : insyaallah.

g : 4 u 2 c

has : balik jer dr sek lps dia wat test aritu... beria dia ckp... boy buat seniri tak tiru kawan pun... bangga dia.

Anonymous said...

congrats!well done boy

 

Blog Template by YummyLolly.com