Pages

Tuesday, February 24, 2009

Tambahan

Inilah antara aksesori tambahan yang saya gunakan hari2. Saya ni jenis tak suka bertukar2 cam orang lain kalau pakai tudung pink...maka brooch yang berunsurkan pinklah yang dipakai. Kalau baju purple... maka brooch purplelah yang akan dipadankan.



Tidak bagi saya yang jenis sempoi ini... sebab itulah saya pilih yang berunsurkan intan perak yang boleh dipadankan dengan semua color. Cuma ada satu jer aksesori tambahan yang berlainan sifat. Itu pun sebab dia adalah anak angkat. Walaupun anak angkat... sayang saya kat dia sama dengan anak2 saya yang lain.

2 brooch yang besar tu pun jarang2 gak saya pakai. Ada waktu2 jer saya selitkan di kiri kanan tudung saya. Kalau tak saya main angkat hujung tudung tu kat atas bahu kanan dan kiri jer.

10 comments:

iamja said...

waahhh cantiklah accessori ko. pandai ko pilih. aku.. tidak ada accessori cenggitu. :(

iamja said...

Adalah tapi simple sangat2.. kkakaka.. just utk pin tudung dan pin kat bakang..

mimielola said...

Oh, saya jugak tak mampu nak matchy brooch dgn tema pakaian pada hari itu.

rina said...

ja : seme itu murahan saja... kecoli anak angkat... nanti mak kandung marah plak aku ckp murahan. hehehe.

mimielola : tulah... kagum ngan org2 yg suka matchkan brooch ngna baju/tudung ni...

Maya said...

muahahahhaha...
aku ni dah bertahun2 pakai brooch yg sama hari2... cemane?

wan said...

aku ada 10 brroch sama. beli kt mydin satu tepek, pasti menjimatkan.

rina said...

maya : aku boleh kategorikan ko dalam pencinta yang setia.

wan : naper tak beli yg kaler2 dlm 1 peket tu...

Mrs Noba said...

saya adalah org suka matchkan brroch...
mak keji! tau... :D

rina said...

kagum2...

ummizz said...

aku pun brooch cap mydin..hi-5 wan!

 

Blog Template by YummyLolly.com