Pages

Friday, February 20, 2009

Ter...

kelam-kabut pagi tadi...

dah ter... pakai selipar jepun datang ofis.



tapi...

nasib baiklah...
hari ni jumaat
sebab jumaat hari untuk saya bersempoi dengan jeans & tshirt.

nasib baik jugaklah...
hari ini saya pakai tshirt yang seakan dan sedondon dengan selipar jepun.
(sila abaikan perut yang berlipat 3-4 tu yer...)



nasib baik lagi sekali sebab...
selipar jepun saya itu agak cute colornya.

9 comments:

Maya said...

hahahahha...

aku pun pernah ter-balik & ter-pegi keje ngan seliper jepun.. tapi aku mmg ade separ jepun & sandle bertumit spare kat opis.... & selipar jepun aku pun cute2..

- tety - said...

aku time hujan lebat mmg balik ngn sipar jepun jek... hahah tp tu la takat fr opis g ke keta jek la... :p

:::Kata_Aku::: said...

xpa berslipar jepun pom...jnji slipar tu glamss k.i like slipar jepun u tu....huhuhu(tan wane la ek)

rina said...

maya & tety : koang oklah... sebab p keje naik keta. cam i ni kalu naik lrt... sib baiklah bj aku td bukan kaler oren ke merah ke...

muni : selipar jepun plg mahal penah i beli ni tau.... rm12 ke rm21. hahaha. mie... ingat dok brapo rm selipar jepun ni...

Mrs Noba said...

kah kah...
taper, janji matching! :)

iamja said...

ok saya dah abaikan melihat yang berlapis2 itu...:P

waa.. sangat sesuai ngan colour baju anda. padanlah selipar itu melekat ngan anda dari rumah. dia dah jumpa pasangannya.. tak mahu dilepaskan.. kekekke.. tapi mmg cute la.. i tak cantik pakai selipar jepun tau. kaki i kembang.. muahahhaha

PuteriSatu said...

selipar jepun tu pun cantik...kaler pink..very sweet...

p/s ~ gambar photoshoot tu begitu cantik sekali....

rina said...

mrs noba : ooo hang ketawa yer. hahaha.

ja : sib baik ko tgk jer tanpa komen apa2. hehehe. kan... pasangan yg serasi.

puterisatu : peminat pink skit2 saya ni.

Mrs Amri said...

hahahaha...nasib cunsss...masih vogeh gituuu...

woitt..aku pun penah pakai selipar jepun gi opis dahla cam selipar jamban lak tuh...nasib baik la ada opismet kaki same size n konpem kakinya xde kulat..kekeke..so aku pinjam, lunch time aku htr nana balik rumah aku tuko...kekeke

 

Blog Template by YummyLolly.com