Pages

Wednesday, February 04, 2009

Gedixss



"Semua orang suka kat Boy".
"Boy tak sukalah".

"Siapa yang suka kat Boy?".
"Izatul"
"Lagi..?"
"Alah adalah".
"Camana awak tau semua orang suka awak?".
"Abis semua orang gedik2 ngan boy!!!".


Pause untuk mamanya tarik nafas panjang2. Adoiii anakku.

"Gedik2 tu camana".
"Dorang nak rapat2 ngan boy".

"Nabil pun.."
"Dia gemuk... makan nasi lambat habis".

Hrmmm...

10 comments:

maya said...

kekekekkeke...

itulah.. boy kan hensem.. sebab tu semua orang suka... rina.. dah bleh start list kan bakal menantu neh... hehehhe..

mamalong said...

perasan la anak buah aku sorang ni.maklum la dia cute skit.

rina said...

maya : yeker dh boleh start... no.1 : izzatul... no. 2 takkan nabil kot. muahahaha.

klong : mmg anak buah awak tu cute. tak dapat dinafikan lagikan. hahaha.

Maya said...

cakap kat boy... jgn tak suka tak suka tau.. nanti jdi suka.. muahahhahaha..

miesyamomei said...

kecomelan 2 die dpt dr umienye la..coz umie die pon rmai peminat.huahuahua

iamja said...

kah kah kah.. aku gelak sbb

1. adib pandai menggunakan perkataan gedik

2. nabil pun masuk dalam senarai gedik. terbayang adib terpaksa tunggu la nabil makan nasi lemak dengan tensionnya.

3. maya skrang boleh jadi raja lawak la.. semua komen2 dia buat aku gelak...

rina said...

maya : kan.. cam mama dia dulu x suka papa dia... last2 keluar 2 org.

syamimi : poyonya umie dia... hahaha

ja : tulah... aku rasa next Raja Lawak... maya kena p auditionlah. aku rasa bab nabil tu sbb dia gems skit... tu psl dia duk 'tergedik2' dengan adib sbb space x baper nk muatkan...

Mrs Amri said...

adoii la adib...bijak...bijak...

wan said...

aku pun tergelak baca entry ini.. kelakar la anak teruna ko ni, aku rasa aku tau kenapa ramai perempuan gedik kat boy:

1 - rambut boy
2 - boy jenis yg lembut n tidak brutal terhadap wanita... sebab tu wanita2 kecik tu suka

rina said...

azie : yg sebetulnya... auta... auta. byk citelah mamat ni.

wan : rasa2 aunty tergoda tak dengan boy...

 

Blog Template by YummyLolly.com