Pages

Thursday, February 05, 2009

Stylo Part 2

Memang style sekarang dicedok dan diolah dari zaman dulukan.

Tengoklah... Klong dah bergaya sakan dengan rantai manik besar2 ni... very the stylolah u sis...




Sambut birthday yang ke berapa ni... 3thn ek...

6 comments:

miesyamomei said...

e'e...zaman dlu pon ade ek??
mantap ah k.long.jd fashion idol

Wan said...

eh mu ni, dah jadi musim entry gambo lelama.. ko bawak balik dari kg ke meme mu simpan lama dah

- tety - said...

hahah tu la dr jaman2 dulu dah gempak... cunsss!

rina said...

syamimi : hahaha. fashion idol tu tatahan.

wan : dh lama ada kt umah aku tp baru tergerak hati lps tgk ja duk kumpul balik gmbr2 lama dia. dan jugak aku suka tgk gmbr2 lama... mengimbau kenangan dulu wpun ada gmbr tu aku lupa ingatan langsung.

tety : tulah mmg gempakkan. taste mama pun ganas gakkan..

- tety - said...

Rina, taste papa senornye... huhu kan ke kalo papa kata x cuns... maka x leh la beli baju yg x 'cuns' tuh...

mamalong said...

mcm mana org lain ada gambar tu,tp empunya diri xde ek.dulu2 xde secret recipe dap kek camtu pun dah kira glamor abis.kahkahkah

 

Blog Template by YummyLolly.com