Pages

Friday, February 20, 2009

Siapa kata takde

"Maya: tgk gambar tu cam takde pun damia bad mood"

Sesi untuk baju kedua dia start moody. Tanak pakai baju... tanak pakai seluar... tanak orang sikat rambut dia... asyiklah nak gonggong botol susu tanak lepas2.


Abang kacau sikit dia nak mengamuk. Abang plak ikut perangai mama yang suka mengusik. Suka jer nak sakat adik dia kasi adik dia nangis.


Bawa diri yang sedih.

Tengok Maya... kan bad mood tu muka budak poms tu.

8 comments:

Maya said...

a'ah la badmood.
sib baik ade bukti..
:p

Anonymous said...

mek = " saya nak tidooo"

-wan-

rina said...

maya : mesti ada.. takut nanti ko duk tanya ulang2 kali... letih tau...

wan : npk komen ko baru aku tingat apa aku nk buat time lunch td... aku nk kol ko benarnya...

Mrs Amri said...

bebudak ni beselah...mood derang xleh nak jangka kann..apapun..unty paham perasaan mek...kekeke...

penat ye mek?...mcm2 derang soh buat ek?...meh sini unty lempang sapa2 yg paksa mek tuh..meh...

kaezrin said...

mek mmg cute..aku sukerrr

iamja said...

gambar tu kan nampak real. tanpa dialog pun ada citer2 disebaliknya.. bak kata omputih. picture speaks a thousand words..

miesyamomei said...

comeiii la bj mek

ummizz said...

mood swing dah maii..hehe,

baju mek tu teringat aku kat baju ivanovic masa 2007 grand slam france, yg dia menang.. hat ropol bawah2 tu mmg sama..

 

Blog Template by YummyLolly.com