Pages

Thursday, February 12, 2009

Saya Meroyan



Yer... saya meroyan walaupun saya bukan dalam pantang. Tapi saya meroyan tengok gambar2 yang diklik klak oleh mama photographer yang rasanya tak asing lagi di kalangan mak2 kat luar sana.

Walaupun baru 'sekelumit' gambar yang Zubye kasi tengok... dah membuatkan tahap kemeroyanan saya sungguh tinggi. Itu belum lagi dapat CD yang akan menyusul tak lama lagi.

Saya suka semua gambar... nampak ceria walaupun pada satu peringkat minah kecik ini buat hal.

Tanak pakai baju, tanak pakai seluar, kasut pun dia refused nak pakai dan mulut asyiklah nak gonggong botol susu.

Si abang pun tak kurang jugak... barangkali dah boring dalam arena 'modelling' ni... baru snap 1 keping... dia dah berlari ke padang yang luas terbentang. Jenuh mamanya bukak mulut panggil dia balik.







Oh ya... photoshoot ini adalah sebahagian hadiah yang saya menang masa masuk contest tahun lepas. Memang sangat puashati... TQ Zubye.

16 comments:

- tety - said...

cuns.... sabtu nih pun biru putih gak lagi.... layaaaannnnn....

- tety - said...

bila la aku leh ambk gambo family camnih... pogy kompem x nak... huhuhu JELES!

rina said...

pujuklah pogy... mesti satu hari yang sungguh bermakna dia akan setuju dengan rela hati. hehehe.

Yan said...

cantek!!

Maya said...

aku senasib laa ngan tety... harap je lah...
model cun. tudung & baju cun.. sbb tu gambar pun cun..

PuteriSatu said...

cantik...zubye memang ambik gambar lawa-kawa..cantik...cantik....

rina said...

yan : kan... hehehe.

maya : mana tau satu hari nanti harapan menjadi kenyataan. sapa taukan...

puteri satu : ada senikan...

KV said...

amboih..lawa2 lah gegambar rina oii. Patut ar kamu meroyan.

Sama gak ah mcm tety, jeles. Ntah bila nak ngambik gambar cenggini getek.

iamja said...

aku busy tahap gaban. Malam nie aku nak email kat kornag pasal makanan. Lagi satu.. dah dapat banner ko. Ada butang. Nak gantung cemana tuh. Nanti aku email balik rumah kang.

Cantikla rina. teruja i tengok you.. semua cantik. I like. Muka semua ceria gembira mcm tiada masalah berlaku di shooting itu. Buat frame beso kat rumah sure cantikkan.

mamalong said...

memang fotogenik la famili rina-san ni

wan said...

auww cun la odz, dan makin selim... siap blusher lagi auww..

miesyamomei said...

k.long: tau xpe..sume muke2 fotogedik..eh slp2 fotogenik..comei je..i loike it soo much

rina said...

kv : tak abis meroyan lg ni. hahaha. suatu masa akan sampai jua.

ja : butang tu utk sambung setiap huruf2 tu ja... tp aku rasa cam terpanjang skit tali. ada dlm plan tu nk wat frame beso pakai gmbr2 yg terpilih.

klong : hait2. tautakper...

wan : cun dan blusher macik terima. bab selim macik terpaksa rejek.

syamimi : u ni kalau jeles ckplah jeles. kang next ps tadak dlm senarai baru tau. hahaha. cop... umie dia nk ko so... nanti kna cuci besar... buleh tepek dlm bilik kt usm tu.

miesyamomei said...

hehehe..bleh gok.wlpon saye tiade d dlm gmbr ..heee

..:: kami bercerita ::.. said...

kna bgtu teruja sungguh tgk gamba2 ni..sungguh comel semuanya....sporting tu a.nasrun...klu tok laki saya harus jadi hanya dlm mimpi sajooo...

iamja said...

ooo... sesungguhnya baru ku sedar dalam gambar ini.. mu dah kurusla rina..

 

Blog Template by YummyLolly.com