Pages

Tuesday, February 10, 2009

Saya makan...

... nasi. Kalau tanya nak makan apa... jawapan standard dari mulut budak ini... "acik".


Skill suap nasi belum teror sepenuhnya lagi.
Makanlah betul2 mek.
Senyum simpullah pulak.

Tengoklah makan nasi pun dia heret sekali bear. Baby2 maybe 'sedang tgk tv' kot.


Mama ambik gambar anak dara ke bunga...??? Oklah cite pasal bunga skit... bunga dan pasu (eh bukan pasu sebenarnya... tempat letak senduk sudu sepatutnya) mari dari IKEA.
Sedang mengira berapa bijik nasikah sudah berjaya dimakan.


Lima2 jari dia sumbat... besarlah mulut awak nanti anak oii.
Abang pun nak enterframe sama. Abang hanya makan koko krunch.
Last sekali... 2-2 tangan dia pakai. Ini sudah lebih... dah2... turun basuh tangan.

9 comments:

Mrs Noba said...

biarkan dia dengan nasi-nasinyaaa...
heheheh!

miesyamomei said...

hahha..comie la mek

Wan said...

kualiti gambar yg cantik dgn model yg cute jugak.. dan kenapakah you tak buang tag kat pasu/bunga itu? Sayangkahh... muahaha

Maya said...

tag ikea tu wan..
susah nak cari.. akt kl je ade tau...

muahahahha...
sebenarnya.......
azam aku tanak kacau rina lg.. tapi aku takleh tahan lah... muahahahahahahahha...

iamja said...

tula.. aku nampak nasrun tgh berlengging kat balcony. confirm rina yang ambik gambo nie. wah wah wah.. sudah pro la kawan ku ambik gambo. tabik spring sat!!!

comel la mek makan. aku kan, sbb tak suka sepah2 sampai skrang aku suap ryan. salah aku gak nie nanti manja dan tak reti suap sendiri kan...

kakkaka.. aku kan kalau maya buat lawak aku mesti nak gelak. bolehlah jadi raja lawak maya nie. muahahhaha...

cantik rina buat hiasan bunga2 tuh dalam bekas letak sudu., aku ada bekas letak sudu tuh tapi letak sudu lah. tgk ko letak bunga2 an.. cantik lah. teruja sat. bleh tiru. heheheh

rina said...

mrs noba : memang dibiarkan... last2 mama jd singa sebab abis 1 rumah nasi bersepah. aummmm.

syamimi : tgklah anak sapo...

wan : tag tu sebahagian dari senilah konz... hanya pencinta seni jer tau menghargai benda2 kecik camtu. muahahahaha.

maya : tahun baru keling ke maya... tp memanglah... penang mana ada ikea... apalah penang ni...

ja : kalau yer nk tabik spring pun pandang2 ler gak. abis dahi aku terkena. ampehlah ko ja. ko ni benda yang belakang tabir ko perati. tok laki tgh jadi naga tu sbb baru lps mknkan. budak tino ni jenis independent skit & keras hati. kalu dia ckp nk suap seniri kena bg kalu tak tanaknya dia bukak mulut.

Mrs Amri said...

pandai mek suap nasik masuk lam mulor...kot afiq jgn arap masuk mulot...mesti atas lantai yg lebeh...tp tetap gak nak suap seniri tuh..layannzz...

cun ah munge...

Ibu Ayra said...

teknik mengambik gambar nih mmg cun abih... suka sgt!

rina said...

azie : atas lantai pn byk gak. munge murah jer... ikea mari.

zz : tq.

 

Blog Template by YummyLolly.com