Pages

Monday, February 23, 2009

Betul Betul Betul

Tengok Upin dan Ipin di Metro Prima Kajang Kepong... Takdenya tok laki saya nak layan saya p tengok wayang sampai jauh ke Kajang. Hehehe.







Masa Geng dikejar oleh makhluk2 jahat... Au.ni Dami.a tertido ketakutan.

12 comments:

iamja said...

hahahah.. aku pun pi tengok gang kat ioi mall. gila ramai orang. anak2 aku suka. tapi aku biasa je...

Maya said...

tere mek nih.. boleh auntie belajar ngan mek.. auntie ni lg takut lg x buleh tido..

rina, cucu ko yg kecik sekali tu tak takut ke masuk wayang gelap2?

- tety - said...

sehati sejiwa 2 bradik nih... g tgk UI pakai kemeja.... cunssss!

Anonymous said...

aku & gang pon pi tgk geng smlm kt sunway. irfan dina mmg layan la, icad mula diam duk pangku pastu sibuk kehulu kehilir, bab kejar2 tu dia suspens, tekup muka kt badan aku, last2 tetido gak hahahah..

-g

hanis said...

geng2 kecik semua tertido. mcm hafiz gak 1st time tgk wayang, part suspen dia tertido hehe. rawkk rambut mek

Wan said...

seme org kata bestkan, aku nak pi time weekdays tak ramai org.

Yan said...

best tak? best tak? tengah berkira2 nak bawak semua husaini tu.. tapi sampai sudah tak abis2 dok mengira :P

rina said...

ja : aku pn pilih metro prima sbb situ kawasan cina... tp ramai gak manusia p tgk geng.

maya : cucu aku tu aku kasi dia popcorn & coke bagi dia diam...

tety : sejuk tu pakai kemeja lengan pjg...

g : icad leh geng damia. tertido sambil tekap muka kt dada mama dia.

hanis : tu blom tgk rambut mak dia lagi... lg rawkkk.

wan : budak2 baya anak teruna... doang sonoknya. gelak mengilai2 dibuatnya.

yan : ok jer yan kalu nk bwk ur husaini p tgk... doang mesti sonok tgk.

ummizz said...

mmg rawk la anak dara mu ni rina, dengan rambut dia tu

Mama 3H said...

jauhnya la mu gi tgk wayang rina. dekat dgn umah aku tu hahaha

rina said...

has : rambut masih basah pagi tu.. tu lepas tanpa ikat2.

linda : hahaha... bkn kajanglah... kepong. kajang pn ada metro prima eh...

miesyamomei said...

wah,,,umie pon xtgk lagi upin ipin..cunss r bj2 mereka be2.sedondon lg

 

Blog Template by YummyLolly.com