Pages

Monday, February 02, 2009

Tutorial Yang Ditunggu2

Seperti yang dijanjikan... dan seperti yang selalu ditagih oleh Maya... Maya lagi. Tak habis2 saya nak seru nama diakan. Layan... janji saya bahagia.

Tutorial paperbag bersize mini yang hanya memerlukan sehelai kertas A4.

Bahan2 yang diperlukan dalam pembuatan paperbag ini ialah...



Cara2nya adalah seperti...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hasilnya adalah seperti di bawah.



Senangkan.

Saya janji... 14Feb ni saya ajar awak dari A to Z. Lagi sonang. Saya malas nk edit mengedit setiap gambarlah.


p/s paperbag ni diajar oleh Tety.

10 comments:

Marisa said...

saya tunggu!

rina said...

awak pun tunggu gak ke... hehehe.

selamat datang.

pangai ur hannah sama jer cam anak dara saya yg suka berkepit dengan anak patung dia...

Maya said...

muahahahhahaha...
benci tau cam ni.. over...
uwaaaa!!! penat i balik siap-siap nak buat, sekali u tipu i.. u tipu, u tipu...

- tety - said...

maya... nti mu g kt wrapping kaunter, mu tgk la cemane diong wt paper bag nih.... hahahha

rina, aku takat ajar yg basic.. tp yg meng'up kan kasi cantik ide mu.. aku pun suka tgk...

- tety - said...

nak tambah lg, opismet aku pun diong belajar yg basic fr aku, pastuh siap wt untuk kawin la, tunang la... huhu tp dia ada time2 meroyan die jek la... kalo x mmg malaih nk wt benda2 camnih... :p

Maya said...

aku buat hat tepinya keluar tu buleh la... bila tolak masuk dalam.. habis remuk tak cantik...

& susah betul nak buat yg 3 segi kat blah bawah tu..

Anonymous said...

saya yg tak de kene mengena pun nak tunggu tau...

-wan-

iamja said...

ehh 14hb tau. saya dah book dewan. esok saya buat email pasal gathering kita. datin wan.. nanti ada kelas buat paperbag nanti. tak nak datang ker? hehhe

hajar kasri said...

uukk ai! background sket nyer cute dah mcm baju baby plak rase..hehe.

korang ni kalo part benda2 cenggini, kreatip tul! bagus2. ade free tender, saya panggil yer.. ;p

rina said...

maya : anda terkena panggilan hangit.... muahahaha. 14feb ni i janji akan ajar u step by step. kalau y dengar ni mesti dia nyanyi lagu NKOTB. diakan peminat setia... eh apa cite psl y plak ni.

tety : tp mu lah sifu paperbag. mmg pun... time meroyan rasa syok jer buat. skang tgk perkakas2 dia pn rasa nk muntah jer. eh aku peknen ke...???

maya : korek... tapak dia mmg agak susah skit. kena adjust betul2 size. aku pn kdg2 x betul congakan gak. jd terpaksalah diedit skit2.

wan : aku lglah duk tunggu cuppies mu ni tak sampai2.

ja : dh book ek. cantikkk. tulah wan rugi x dtg tau. ada kelas paperbag, kelas mekap by azie, kelas pakai selendang by lin... hrmmm kelas apa lg ek...

hajar : dh laam tunggu kedatangan maksu hajar... ada maksud tersirat ni tuko background cam baju baby. huhuhu.

dh nk makan nasi minyak ke...

 

Blog Template by YummyLolly.com