Pages

Tuesday, April 14, 2009

Vrooom... vrommm

Azie telah mengetag saya...

1) Anda boleh memandu?
semestinya boleh.

2) Memiliki lesen memandu? Sejak bila?
Of course, kalau tak mana boleh vroom... vrommm... hrmmm sejak 1999 ke 2000, lupalah.

3) Bila tarikh luput ?
luputnya lesen saya pada 29/08/2009.

4) Dimanakah anda mengikuti kelas memandu?
mula2 belajar kat kampung, pastu tak sempat ambik test sebab dapat kerja kat kl. jadi sambung belajar kat sentul... tak silap nama surfine hi-tech. betul tak tety... dulu tety pernah kerja part time kat sini.

5) Instructor pertama anda?
kat kampung nama dia abe yie (tok laki sepupu saya)... yang kat kl pulak dah hilang ingatan ler nama mamat tu. pendek2 orangnya.

6) Kenderaan yg anda bwk sekarang?
Nasrun Surina.

7) Impikan kenderaan lain?
memang selalu berangan2. bmw 5 series nak yang colour hitam metalic.

8) Pernah kemalangan?
alhamdulillah tak pernah. tapi orang langgar bontot adalah.

9) Kenangan manis/pahit sewaktu belajar memandu?
dengan sekali test terus dapat lesen P.

10) Tips buat mereka yg ingin mengambil lesen?
berani pada diri sendiri dan berhati2 di jalan raya... ingatlah orang yang tersayang.


mangsa seterusnya... terbuka kepada sesiapa saja yang terasa nak update blog tapi kekeringan idea. sila...sila...






10 comments:

Umi Nawfal said...

cam best jek.. nak buat, nak buat!

wan said...

kereta Nasrun Surina.. sungguh romentis sekali nama kereta ittew...

Mrs Noba said...

hmmm...kete itu saya musykil..hiks hiks!
serious saya blur!

Maya said...

itulah kan... cam cantik je bila gabung nama.. ecececewaahhh....

rina said...

umi nawfal : sila... sila...

wan : sekali sekala nk poyo2...

mrs noba : saya pn musykil gak ni...

maya : sbb org dia pn cantik gak... tak gitu

Mama 3H said...

kete rina sekapal le dgn kete aku tp psl apa lah nama aku tak ada pun huruf NS tu hehehe

rina said...

linda : Naslinda Semad...

- tety - said...

ahhah keta model baru - naslinda semad... nak gak NS tuh....

Mama 3H said...

weii buruk ar nama tu. tak suke..tak suke...

rina said...

tety : kete buatan khas utk linda jer...

linda : cun apa...

 

Blog Template by YummyLolly.com