Pages

Wednesday, April 15, 2009

Projek Yang Tertunda



saya kena tajamkan dulu skill menjahit, barulah projek ini akan saya teruskan kembali.


woweerina : saya dah tau jahit blanket stich. thank you my friend, yup saya maksudkan awak. saja taknak buat link. nak bagi awak perasan dan faham 'storyboard' saya. walaupun hakikatnya takde sangkut paut langsung.






10 comments:

hanis said...

apa tu nyah? cam kepala alien je

rina said...

rerama yang x cukup sifat.... hahaha

Mrs Amri said...

skil menjahit dh ada..skil amik gambo pun dah ada...cepat2 khatam skil smockey ice lak ye...kekeke

KV said...

usaha tangga kejayaan. Hihi

rina said...

azie : sbb tu projek ni terbengkalai sebab nak buat projek 'mata berasap' plak...

kv : tangga pendek sgt... tu asyik rancangan tertunda jer.

Anonymous said...

aku tak kira, nak satu!!

Ibu Ayra said...

k.na, tenkiu... signature tu dah jadi.

k.na penah masuk tak link kedai chomel or anasfadilah. dia byk buat mcm yg k.na tgh buat tu. http://anasfadilah.blogspot.com/

rina said...

wan : alah u ni... tunggulah i teror cam org kopil dulu. baru i bg u. masa tu u ckplah nk baper... i kasi u ngan rela hati i jer.

zz : kalu chomel by azza tu kenallah ... hat anasfadilah x penah masuk.

- tety - said...

cayalah.. dah makin terror!!
kiut miut jek barang2 tuh... apakah gerangannya...

rina said...

aku plan nk jahit kt baju damia... bj2 dia yg plain dogol2 tu...

 

Blog Template by YummyLolly.com