Pages

Wednesday, April 22, 2009

beza memang berbeza

bezakan muka kami adik beradik. klong sorang xde dalam gambar ni.




woweerina : ada orang tu kasi kata2 semangat "ko punye blog dah dok bawah.. jarang2 berlaku". adakah ini menunjukkan saya sentiasa takde kerja update blog. sungguh mengerikan.




11 comments:

Maya said...

a'ah memang lain sungguh... aku sampai skrg cam tak caya je ko & tety adik badik... muka lain, tinggi apatah lagi lainnya... hehehe

aku rase orang tu nak suh ko update blog.. bosan kot semua blog mendem jer...

Maya said...

cop.. bantal 2 bijik tu buat macam ko pakai kain kembang dan kaki terjulur ke depan.. buleh ke?

kaezrin said...

kakakkaa....mmg muka lain..cuba kalau kami adik beradik mmg hina...sume sama..:P

- tety - said...

hahha mmg fizikal lain... tu psl org x tau kiotng nih adik badik....

rina said...

maya : tayah nk cayalah maya... sbb aku n tety 'bukan adik-badik' pun. kuat sungguh imaginasi ko...

elin : tp senang tayah nk cite pjg lebar org dh tau koang adik badik.

tety : lg satu sbb aku cun sgt... tu lg org x caya tuh.

iamja said...

tgk gambo tuh pun aku ingat kain kembang.. kekekke. yelah rina.. cute sangat!!! tapi yg best tety dah jadi benjamin butang. Skrang lagi lawa.. hehehe.

najmie said...
This comment has been removed by the author.
najmie said...

eh..ni kire ok la ade skit2 nak same..izyan syamimi pon ade..kalo bkn dlm gmbr skang nmpak k.na ngn mimie yg nk sm muke..dlm gmbar ni mimie nk cam k.tety skit.k.na lain trus..hihi

:: vErde+hAzizi :: said...

erks...ade la same resemblance die...part mate n above...n cute buttons nose ;) adeeeeeeeeee...cube tgk balik...hehehhe

Wan said...

propah tau odz, dia banding muka dia tgh mekap, muka adik badik kiri kanan tak mekap..

ngeri ke odzz, Yg pasti kami mmg tak ngeri dan tak puas membacanya.. pak mamood nak updet biaslaah kadang mari memacam bleh updet.. kalau tak de hmmm.

rina said...

ja : sorang lg imaginasi tinggi. aku rasa ramai yg ada penyakit benjamin butang ni.. x caya cuba belek gambar2 dulu kala.

najmie : kna tau najmie nk ckp kna cun sebenarnyakan... ngan kna jgn malu2... ckp terus terang jer. muahahaha.

verde : dh nama adik badikkan... sikit2 mesti ada yg samakan... idong camni panggil button nose ek... pttlah kitoang ni ada penyakit benjamin button. hahaha.

wan : apa aku peduli... nasib badanlah doang. sapa suh tak mekapkan. muahahaha. org kopil tu saje jer tau... pdhal dia tau aku tgh 'berkabung'...

 

Blog Template by YummyLolly.com