Pages

Friday, April 17, 2009

Deruan Air Menyegarkan Halwa Telinga



salah satu hobi incik suami ialah bela anak ikan. ada sapa2 tengok matahari tak... adoiii gila geli tengok part iqram dinzly jadi pasangan gay arash mohamed. dah ler muka mamat tu cute.. mmg sangatlah sesuai dia jadi 'awek'. lakonan jehan miskin pun agak menggeli gelemankan... jadi anak ikan kepada hamidah wahab. macam2 konflik timbul dalam cerita ni. makin syok follow cerita ini.

pagi2 atau sebelum tidur incik suami boleh mengadap aquarium... tengok ikan berkejaran, menikmati bunyi air... mengasyikkan dia cakap.

gelagat incik suami ini turut diwarisi oleh kedua2 anak saya. dorang pun suka layan ikan2. mak dorang memang tak ambik potlah. kadang2 time incik suami outstation 2-3 hari lupa bagi ikan2 makan padahal dah dipesan berkali2 oleh incik suami. nasib baiklah tak mati ikan2 itu. kalau tak... mau tak tidur malam saya menyesali perbuatan saya ini... terus mengingatkan saya kepada perbuatan maid yang amat celaka itu. terus membuatkan jiwa saya tak tenang sekarang ni. hati saya sebak walaupun semalam saya berusaha sehabis gigih untuk mengklik video yang diforward oleh student ukm. lama betul saya nak ambik feel untuk membuka video itu sehingga orang itu cakap saya ni penakut yang amat...

adoi caca merba dibuatnya entry hari ini.








11 comments:

wan said...

mana ikan nya tak bangun tido lagi ke time ni odzz? AKu suka gak tgk ikan..
aku mmg tak tgk cerita2 bersiri ni.. spa q (lain kali kalu x tgk jgn buat kuiz haha), matahari, intan, cikititas.. tajuk jer tau hahaha

rina said...

aku pn tgk yg mana ada kt web tv3 jer. kalu tak mana sempat nak rempit balik umah tgk... sbb tulah skang lunch aku skip... bg peluang tenangkan fikiran sambil2 layan cite.

Maya said...

aku pun tak tgk.. cerita bersiri yg aku tengok adalah cerita mickey mouse..

adeh.... dah tingat lagi video maid gila tu..

Maya said...

aku pun tak tgk.. cerita bersiri yg aku tengok adalah cerita mickey mouse..

adeh.... dah tingat lagi video maid gila tu..

rina said...

maya : aku suka joget hot dog jer...

mom2que said...

ni maid yg tendang n pijak budak tu ke? I pun tengok. masyaAllah automatik tgn ni rasa nak lempang2 pompuan tu. serius tangkap ke jantung.

- tety - said...

heheh kalo kt saujana lak danial la yg tukang bg makan kt ikan2 papa die... tp mmg syok layan ikan ni... nak2 lg time angin kus2 melanda... huhuhu

rina said...

moli : yup... video tulah. tingat jer video tu... pdhal x imagine pn aksi2 tu... terus jd sebak. tatau apa nasib budak tu kan. uwaaa.

tety : ikan2 dlm balang bulat tu eh... umah klong ada kura2

Mrs Amri said...

haha..yelaa..penakut ya amat...rasanya..nana ngan afiq lg berani dr mu...

ummizz said...

aku pun suka melayan tgk ikan di akuarium... tenang fikiran.
btw, koreksyen : x-student ukm ler

rina said...

azie : segan aku nk jumpa ngan nana & afiq nanti.

has : eh yelah... ko skang kt uitmkan... otak aku pikir uitm tp tangan aku taip ukm... sbb tingat ko buat kuiz dlm fb aritu

 

Blog Template by YummyLolly.com