Pages

Friday, April 17, 2009

Pertama dan mungkin yang terakhir





bersengkang mata untuk menyiapkan hanya 2 ketul hair clip ni.

yup... mungkin ini yang pertama dan yang terakhir. saya tak mempunyai banyak kesabaranlah untuk membuat benda2 cinonet macam ini.


10 comments:

Cikummi said...

meme cute lah... Sabar la buat sebutir dua lagik odzz.. kempunan anak dara aku nak sebijik??

Cikummi said...

Apsal keluar nama mentel ni haha.. ok sebab aku tukar malam tadi.. hmm tak kisahla

- tety - said...

kiut! Wt ko aku 1.... Hehehe x pun bak sini material die, aku wat.... Ngeh3x....

Maya said...

comel.. nak satu gak!

rina said...

wan : masih tak memenuhi impian lglh...

tety : material boleh didapati di ampang park.

maya : poyo nk gak. buruklah

iamja said...

wa.. kagum aku sat. Terasa nak buat gak.

mamalong said...

jgn cepat mngalah.go alang go

rina said...

ja : buatlah ja... senang jer. apa yg diperlukan... felt, jarum, benang, gunting & butang.

klong : dlm pada tanak buat... pagi td terhasil lg 2 ketoi...

hanis said...

kalau ada anak pompuan mau gatai gak tangan nak cuba. haha alasan bernas!

mana lg 2 ketoi yg br terhasil? nak tengok

rina said...

hanis : tu mak baru tepek...

wan : awat aku tgk cam bapuk jer... sapa sebenarnya makhluk dlm gmbr tu...

 

Blog Template by YummyLolly.com