Pages

Friday, April 24, 2009

penumpang tambahan yang tak bayar tambang

hari tu dah slow sikit... kadang2 langsung tak ingat dengan kawan2 dia ni.
tapi hari ni dia start balik.
3-3 dia nak bawak naik kereta.
untuk menemankan dia dalam perjalanan ke nursery.

dia ok jer tinggalkan kawan2 dia dalam kereta.
takdelah mengamuk nak bawak masuk nursery.







6 comments:

Mrs. Adz said...

alala..tomei2nye pengikut ni..cute2 lak tu mcm tuan dia..tak boleh berpisah ke ni..

rina said...

mrs adz : time tuan dia x 'sedar diri' memang semua akan diangkut ke mana saje...

Mama Adib said...

ha ha sabar jer, ramai betul kawan2 dia ee

Maya said...

lerr.. awat tak mintak tambang? rugi minyak tawww..

rina said...

mama adib : tu blom lagi geng2 superhero...

maya : xpelah... aku mintak lumpsum jelah nanti

Mrs Noba said...

alalalalaaaaaaaaa...kiutnyer!!

 

Blog Template by YummyLolly.com