Pages

Thursday, April 09, 2009

Melayang Terbang... Seperti Di Awang2an


poyo sungguh. saya baru tengok cerita Cinta Untuk Ain untuk episod selasa lepas.
adoiii berbunga2 hati sayatengok lakonan mamat rambut panjang paras bahu tu.

i'm falling in love with Syahrul ler... muahahaha. u jangan risau yang... u still no. 1 in my heart.




12 comments:

hanis said...

u terlambat yang. ramai dah fall in love n syahrul

rina said...

eh taklah... i dah lama actually fall in love ngan abg syahrul tu... since episod 1 lg tau.

tp mmg romantik giler. patulah zalita pn tergila2 kat dia.

kt luar dia camana ek...

eeiii geram tau mak tgk dia.

hanis said...

rasa kat luar pun dia romantik gitu gak. ingat tak dulu ada utube yg dia pi betulkan rambut linda jasmine...auwwww. rasa ja yg buh kat blog dulu.

mak rasakan eizlan yusuf (tatau nama dia dlm citer tu) bapak si syahrul huhuhu. sbb blom penah tunjuk mak pak syahrul lg kan...

iamja said...

ehhh aku terjebak dgn citer nie gak. tp baru tgk hr selasa lepas. yelah.. handsome.. handsome sbb watak dia la. kalau tak takkan linda jasmine syok kat dia. Cube kalau dalam zombie kg pisang.. haram ko nak minat si "syahrul" nie.

oooo eizlan la bapak dia ekk.. sian.. sian..

rina said...

hanis : weiii ni kompem x tgk tiap episod ni. bapak syahrul dh kuar ler. alah lupalah plak nama. oh ingat dh... shukery hashim. abg ipar syahrul si farid tu sebab aritu kakak dia ada sebut "nanti kakak bgtau dekat abg farid" ni kes masa syahrul nk amik cuti p cari ain.

ja : eh dlm zombie pn aku suka que. ala2 bodo piang gitu. pendek kata... mmg aku minatlah mamat que haidar ni.

kaezrin said...

ok..aku lost....maafkan...

Mrs Amri said...

x follow la...sebab takut addicted..tp mmg suke lakonan que...

rina said...

elin : lost 1st season jer aku follow. season lps tu mmg x follow. eh cop... que belakon dalam lost gak ke... hahaha

azie : followlah azie... bkn ari2 pun seminggu sekali jer. setiap selasa... jam 9 malam.

Wan said...

aku lagi lost...
yang baca ke blog u, yang...

rina said...

wan : yang tak baca pn... tak kosser dia cakap nak amik tau.

Anonymous said...

i'm in love with shahrul too..

ahahaha

rina said...

aku anggapkan pengomen ni g : mmg seme dh angau sama syahrul

 

Blog Template by YummyLolly.com