Pages

Thursday, April 23, 2009

makin jatuh cinta sama dia

kadang2... sambil tengok tv saya jahit benda ni. makin syoklah pulak walaupun masih belum mencapai tahap yang memuaskan lagi.







woweerina : jeles weiii kat orang yang sedang berworkshop di sini. siap ada jacuzzi tu dalam bilik.






12 comments:

Maya said...

wah dah makin adbans nih...
comel warna warni..
bile nak bg pengeras ni?

rina said...

grrrr... aku x npklah apa ko tulis... ko tulis apa sebenarnya tu...

iamja said...

pengeras - batu.

batu zamrud ker.. atau batu marmar ke.. ekekke.

ehh rina.. sungguh cantik. kreatif. Dun worry, practise makes perfect my friend. Harap2 anak aku dalam perut nie girl supaya aku bleh ikut jejak kawan2 ku sekalian. I teruja you..

Mrs Amri said...

yela....cantik dan sungguh kretif...teruskan usaha anda okeh...

- tety - said...

wahh dah makin bertambah koleksi... aku gak dk terperap lg felt + button + benang... huhuhuhu

ummizz said...

huhu.. makin banyak koleksi.. teruskan usaha anda

rina said...

ja : batu kerikil pun jadi gak kot. damia suka betul kutip batu kt tgh jalan. amin utk doa ko dpt anak pompuan.

azie : tgh berusaha dengan bersungguhlah ni.

tety : aku duk tunggu benang fenk pulang ke pangkuan...

has : koleksi2 itu tidak diselit dengan clip pn lg...

jua said...

combination colors tu sgt vibrant. i loike..

Wan said...

dalam pada kata - yg pertama dan terakhir.. apa puna ku bersyukur sebab bakal dapat satu untuk syirah.. yg hijau tu pun cun.. i like.. .. muahahahaha

rina said...

jua :tq...

wan : hahaha. utk syirah ek... ishhh tension aku ngan mak syirah ni. tunggu aku beli byk lg kaler2 felt tu... baru syok buat.

- tety - said...

aku ada beli klip tuh, sepapan... kt kedai duahengget.. hahahah nti ambk la kalo nak gak... aku x ambk benang fenk la, krim jek ada ngn aku...

rina said...

sepapan rm2 ko... kalu kt chamelon rm4.80 baru buleh 4 ketoi. eh pink bkn ngan mu eh... maybe abis doh kot...

 

Blog Template by YummyLolly.com