Pages

Thursday, April 16, 2009

Eh... eh siapa tu


lain muka dia...
dengan kurusnya...
dengan misainya...
sebab itu saya sayang sama awak. aummmm.





14 comments:

Mrs Amri said...

nasrun ke tuh???...aauuwww...encemnyaaa...kekeke

iamja said...

la.. bila ko describe baru aku tau tu nasrun. sekali pandang aku ingat opismate ke apa.. then, ko kata.. misai... tengok lagi.. bila ko kata si suami. tgk lagi. ye la nasrun.. encemmm..

rina said...

azie & ja : ler korang x pasan ek tu nasrun. hahahaha.

rina said...

azie & ja : tu bukan 'nasrun'... tu boifren aku dulu.

wan said...

dah kawen belum odzz time ni??
eh apesal aku pun rasa nasrun pun sama, -benjamin button punya kes.. mungkin sebab ada misai npk lagi mecek..

rina said...

wan : ko ni tak abis2 ngan teori benjamin 'butang' ko... blom kawin lagi time ni... tgh makan 'kurma' lagi

Maya said...

eh.. aku sekali pandang dah kenal..

hahaha.. baru malam tadi.. tengah2 malam kul 1pagi kitorang bukak album lama & suh saher scan muka dia mase berjanggut & bermisai & rambut panjang sket, sbb aku kate aku nak letak blog.. mestilah dia tanak kan..

kekekekke..

KV said...

lain sungguh la!

rina said...

maya : lenkali tayah ckp dialah... hahaha. tp xleh gakkan sbb dia pn baca blog ko

kv : lain eh

ummizz said...

eh aku pun tak perasan tu nasrun memula. .memang lain beno, err.. macam siapa eh

rina said...

has : macam brad pittkan... muahahaha

iamja said...

dalam citer benjamin butang la tuh..

wan said...

patula pong nasrun n ko kurus masa ni, hari2 pose, makan kurma sajor.. muka ko mas ani macam adik ko yg mana tu.. ala ada sorang... bkn tety

rina said...

ja : tersedak pacik benjamin butang 2-3 arini ...

wan : syamimi eh... sbb tu jelah adik aku selain putet

 

Blog Template by YummyLolly.com