Pages

Thursday, April 16, 2009

Serangan Bola-Bola Api

siapalah yang diintai oleh dara saya agaknya. kata2 orang tua yang saya lansung tak percaya. Ni boleh geng dengan umie dia yang selalu naik ketumbit.



pagi tadi dah pecah bijiknya. mintak2 anak dara saya tidak diserang oleh ketumbit lagi.


woweerina : tudung ariani yang saya beli 2minggu lepas. anak dara pun menggayakan tudung ariani yang dah rosak akibat turun warna. inilah gara2 malas nak hantar dry clean. berbelang2 jadinya.






9 comments:

hanis said...

skodeng sapa mek?
ariani pun luntur ke? aisehh. berhantu ariani ni, ntah bila nak menjejakkan kaki

kaezrin said...

aku x terbuka hati lg nak ke ariani walaupun last week 2 kali gi jakel...

anyway aku x dry clean pun tudung aku..aku celup dlm silk cleaner sabun yg aku beli dekat noor arfa batik..itu aku ngan julie nyer petua...ok ajer..so far sume survived...

Mama 3H said...

aku dulu pun ketumbit selalu menyerang. sib baik skrg alhamdulillah dah ok. mu pun ada 'ketumbit' gak ke rina?? besar tu kat dagu hehe.

Yan said...

ada la TERintai mana2 tu.. kekekeke..

rina said...

hanis : ariani tak luntur nyah... jangkit dari tudung ekin yg cap murahan kaler itam. 1st time plak tu basuh 2geder2.

elin : selain nor arfa mana lg boleh dpt cleaner tu...

linda : bkn takat dagu... tepi idong pn ada seketoi. ntah pape jer period kali ni.

yan : terintai pooh kot...

miesyamomei said...

hahahaha...keturunan umie dio ni..salu keno...huahuahua

wan said...

x nampak belang pon odzz?? aku rasa org intai mek, bukan mek intai org laa...

rina said...

syamimi : tulah psl..

wan : ada gak eh camtu

Mrs Noba said...

adusss...tudung rosak. :(

 

Blog Template by YummyLolly.com