Pages

Thursday, April 30, 2009

saya rasa macam nak bukak zoolah

ada sapa2 berminat nak join dengan saya bukak zoo ke...



saya jahit jer... tapi tatau apa saya akan buat dengan binatang2 ini.



woweerina : kurang puashati dengan hasil jahitan si lumpy itu.





10 comments:

Mrs Amri said...

comei nyerr....haha...pasni leh bukak mini zoo

iamja said...

nie cun rina.. comel2. jahit2 camnie aku tingat kartun citer DIBO. hahahha

- tety - said...

cari yg meknet, tampal kt natang2 tuh dah leh wt zoo kt peti es mu rina.... nti wt la kolam + ikan2 laks... heheheh kompem KIUT!

miesyamomei said...

hahaha...mie nok..comeii..hahaha

rina said...

azie : mini zoo di beringin.

ja : a'a dibo pn aku rasa pakai felt gak. cutekan...

tety : last2 abis kena main ngan damia.

syamimi : sibuk jer budak ni...

ummizz said...

betul2.. boleh curik idea dari dibo tu, comel2 semua

hanis said...

aritu terpikir dah, menarik kalo felt ni buat fridge meknet. pi cari meknet nyah...cun. nnt leh mak menuntut ilmu

Wan said...

buat tak sabar pulka nak dapat felt nih.. cam la aku ada masa nak buat.. tapi tak pe kita order je seme duluss.. jahitan yg zirafah tu dah kemas odz.. aku nak? hahaha

ummizz said...

hanis, aku pun ada buah fikiran yg sama macam ko, ingat nak buat masa cuti sem ni.. meknet and felt mmg dah ada... jahit je blom...heheh

rina said...

has : aku mmg suka ngan geng2 dibo tu

hanis : ok mak p cari skang

wan : nak ke... buat senirilah lg syok

has : wah has... eh meknet tu mana beli eh... yg jenis bulat kecik tu eh

 

Blog Template by YummyLolly.com