Pages

Tuesday, April 07, 2009

Putih Itu Suci



pertama kali beli selipar berwarna putih untuk dilenjan setiap hari ke pejabat.

saya berkenan jugak wedges ini dan hampir2 terbeli tapi memikirkan sungguh tinggi sekali kasut ini dan sedar diri yang saya datang ke pejabat dengan LRT... jadi beli jelah yang paling nipis tapaknya.






13 comments:

mamalong said...

lawa kakloh selipar tu.beli mano?

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...came across ur blog while blog-hopg...
nways, nice wedges u got there...i personally love wedges myself ;)
d colour so sweet!

miesyamomei said...

vinnci ek 2?
mie kalo jd nk tubik esok..
raso2 nok lg ko dok pumps mace mie 2

PuteriSatu said...

berkenan lak akak ngan sandle ni....hiks...

- tety - said...

cuns.... Sweet sgt2...
Pencarian pumps 'jandi' /olivia dh berakhir ek?

rina said...

klong : vincci mari saje.

verde + hazizi : salam. i pun rajin gak masuk blog u. tp jd silent reader jer.

syamimi : kt klcc aritu pn ada tp x beli.

puteri satu : silalah terjah vincci yang berhampiran. hehehe.

tety : olivia tak masuklah ngan kaki aku. tunggu lagilah kot2 pasni dia masuk plak. tp mmg crocs cam x ngam jah ngan kaki aku ni... tension weiii

CaMaRPuTiH said...

sweet jek wedges br u tuh. I pun bkn suka heels sbb I dah cukup tinggi ponnn! hehehe....

~salam kenal~

rina said...

saya ni renek tp sbb ari2 kena marathon dr opis ke lrt station tu lg prefer beli selipar jepun ni...

..:: kami bercerita ::.. said...

come2...saya kena tgu ujung minggu ni baru dapat wedges baru itu...hihihi minggu depe leh lenjan wedges baru...(ni hok kna pakai marin dop?)

Aiza Azril said...

cuteeee giler! aritu ada tgk...tp tak kena dgn kaki kc yg "cute" ni...kekekeke! ;)

rina said...

fiza : yup... hok pakai marin.

kc : kaki saya pn 'cute' gak tp lenjan jelah.

Ibu Ayra said...

haa, yg nih xde riben kan? kan aritu k.na kata semua kasut k.na mesti ada riben... nih ada buckle je...

rina said...

bkn seme koleksi ada riben yang... tp selalu mmg kenan yg beribenlah. lain2 design pn kalu kenan main sauk jelah.

 

Blog Template by YummyLolly.com