Pages

Thursday, January 15, 2009

Share sikit

Selalunya awak pakai pewangi apa ek untuk kereta awak. Kalau boleh saya nak cari yang agak
long lasting.



Sekarang saya pakai Ambi Pur yang dual fragrances tu.

10 comments:

Maya said...

saya glade..
kadang2 kaler biru.. kalau dah boring tukar kaler pink..

saya pernah juga guna ambi pur dulu2..

rina said...

glade yang pesen mana...hat bujur tu ek...

Maya said...

betul2... yg bentuknya sangat comel tu..

rina said...

nanti boleh try...

kadang2 rasa nk letak pewangi rumah yang automatic sembur tu jer. hahaha.

Mrs Amri said...

buat masa nih saya x ltk pewangi pun...hat lama sama cam mung dah buang...ntah..selalu jek terlupa nk beli, (saje2 buat lupa pun ye sebab biar tok laki belikan)

Mama 3H said...

skrg dlm kete guna ambi pur gak. tp tu la..kadang2 bukak pintu kete pun tak terbau pun kewanggiannya. kena tukar gak ni

iamja said...

saya juga pakai glade. saya suka vanilla. suka hat glade dr ambi pur utk kereta. Di rumah plak saya suka ambi pur. Saya ada hat automatic spray itu. antara banyak2 saya suka hat botol putih.

rina said...

azie : aku pn slalu gak pakai taktik camtu. hehehehe

linda : itulah... awal pakai rasa semerbak bau. nak gigit2 jer rasa sebab bau yg sungguh manis. hahaha

ja : nanti bleh aku try glade plak utk kete. kt umah pn aku pakai ambi pur hat auto spray tu. mula2 pakai sokmo buat aku terkejut. ingatkan org psstt panggil aku. muahahaha

Maya said...

pssttt....
hehhehe..

ummizz said...

aku pun pakai ambi pur dual fragnances ni

 

Blog Template by YummyLolly.com