Pages

Monday, January 19, 2009

Lagi sorang

Yeay!!!


Saya dapat sorang lagi anak sedara.


SMS from my abe "Alhamdulillah, kul 0458am @ 19.01.09 @ 3.6kg... boy"




Agak2 apalah nama adik Amalin & Ameer ni...


Tak sabar nak tunggu mms gambar anak sedara baru ni...


Baru malam tadi duk borak2 dengan mak saya pasal K.Wanie. Due date dia akhir bulan ni.


Senang nak ingat sebab selang 2 hari dari birthday Aun.i Dam.ia.


** Baru jer nak tekan publish post... dapat mms dari K.Wanie. Japlah saya upload gambar.

13 comments:

- tety - said...

putiss tuh mmg kompem... huhuh semangat nih... comeeeiiiii... yg 2 org b4 nih sume x smpai 3kg ms kuar k.wanie oyak... bila la bleh balik kelate nih....

rina said...

bulat gete jah budak kecik ni kan... aku pn rasa cam wiken ni nk jer balik kelate tetap ahli baru ni... huhuhu

KV said...

tahniag. Putih lepuk anak sdaro baru.

ummizz said...

tahniah rina n tety! tembamnya baby... putih plak tu

Maya said...

ssooo.. tahniah rina & tety..

Mama 3H said...

tembam muka anak sedara baru ni. congrats kat abe & k.wanie.

iamja said...

best dapat anak sedara baru.. bertambah meriah la bila balik kg pas nie esp raya.

Ibu Ayra said...

tahniah abe Are dgn k.wanie...
besarnya baby...bolat

Anonymous said...

Tahniah! putis dan gebus.. teringin la bila tgk, tapi... dot dot dot..

Family aku last production 2007, smapai la ni tadak sapa nak isi kekosongan.. bila time pregnant, seme pregnant... mungkin taun ni adik aku yg nak kawen ni lah kot, amin...

-wan-

miesyamomei said...

xaci...xd sape2 pon gtau ni!!!!

rina said...

kv : TQ. mak ayah putih tu kuar putih tu.

has : TQ. semangatkan...

maya : soooo TQ.

linda : TQ. tp xleh lawan haziq gak ler.

ja : memang meriah ler. nak2 yang bertambah tu hero. fenin2. hahaha.

zz : TQ. paling besar antara sepupu2 dia.

wan : jom. hahaha. family aku hat ni kira penutup. so pasni blom ada tanda2 lagi yang nk peknen.

syamimi : alalala siannya dia. kna pn x ingat nk sms ko mie td.

Anonymous said...

chubby nyeeeee

-g

Anonymous said...

terkenang la pulak masa si hafiy klua dulu....

 

Blog Template by YummyLolly.com