Pages

Saturday, January 17, 2009

Kecil-Kecilan



Memang buat kecil2an. Last minute punya plan. Jamuan untuk adik beradik. 3 family... klong, tety & mimi.




Menu pun hanyalah bihun goreng dan sate samuri jer.




Bday girl pun seronok orang nyan
yi lagu Happy Birthday untuk dia. Tak sabar dia nak tiup lilin.



Lagi dia seronok dapat jumpa dengan sepupu2. Mama2 pun seronok gak sebab dapat bergosip sesama sendiri.

14 comments:

hanis said...

comeii besday girl ber'gawon'. camne nyah buat tray kek tu jd 2 lapis? smp ke mlm ke party? sbb gmbr bwh dh tukar bj tido semua. 'adik angkat' nak pi dh td, tp pikir nnt kena bwk pezen...tak jd laa hahaha

s.i.k.u.d.u.s said...

adik angkat mana lak ni?? hehehehe

mana dpt gown mek tu?? siap rantai mutiara lg..nape tak bli crown ngan kepak pari2?? kalo tak lg glemsss..

tudung ko ngan tet sama ker?? mcm ariani mari je...btol kah??

rina said...

'adik angkat' : makkan kreatif. muahahaha. sebenarnya mak cari cake stand x jumpa. last2 p kedai jual bhn2 cake cari alas tu dengan kaki 4 ketoi. so jdlah 2 lapis. x senonoh sungguhkan. kosser jer tau. pezen later2 pn mak terima nyah.

lin : 'adik angkat' yang tinggi dari kakak angkat. hahaha.

gaun tu cap barbie yg aku beli kat isetan jumaat lpslah. rantai tu dia beli ngan papa kat sinma. dia pilih seniri tau.

a'a 'ariani'... tp ariani celup. rm28 selai. design dia sejibik cam ariani. bkn cam design yg 2 lai rm15 tu hat keras kekung 1 awning.

KV said...

kjp je auni dh 2 thn. Happy birthday. Moga makin ketelah dan cerdik. Hahaha. Nanti makin fenin mamam dia. Hik hik

Wan said...

meriahs jugak tu, lawa la gaun mek, rajin odzz buat segala benda seniri.. kalau aku kat KL, tak jemput pun aku pi serbu muahaha

iamja said...

kecik hati tak jemput "adik angkat" lagi sorang kat sini tau... kekekke.

tula mmg cantik gown damia. Mcm dah beso je rupa. Especially dgn rantai tuh. Ammbooiii bukan main dia melaram. Ikut sapa la tuh hah? kak long dah 4 anak, slim gitu. ehh 4 ke anaknya??

ummizz said...

comel damia dengan gown dan rantai mutiara tu.
lawa la gown dia

sedapnya nampak bihun tu

Anonymous said...

mmg comei! dan baju tu kena ngan rantai. cantek sgt.
ermm terliur tgk sate..
kenan tudung ariani tu juga.

g-

rina said...

kv : skang pn mama dia dh fenin2.

wan : mu memang muka tak malu kalu ngan akukan. hahaha. samalah aku pn triple tak malu ngan mu konzz.

adik angkat lg soang : alah jgn ler kecik hati wahai 'adik angkat lg soang'. anak klong baru 3lah.

has : cap barbie tu has. jarang barbie ada size kecik ni. rm109.90 x silap tapi ada less 70%.

- tety - said...

mek dah jd anak dara dah skang...
haha tula, mmg syok part bergosip2an tu la....

rina said...

G : murah jer g... belilah.

tety : itu yang syoknya...

Mama 3H said...

comelnyaaaaaa mek auni pakai gaun. tu rambut mama dia buatkan ala2 sanggul ke? cute je aku tgk.

rina said...

a'a sanggul pusing2 pastu cucuk jer ngan besi cucuk sanggul.

Ibu Ayra said...

hepi 2nd besday kak auni damia... from ayra n family...

 

Blog Template by YummyLolly.com