Pages

Friday, January 09, 2009

Penat ya...

Kejadian berlaku di hari pertama persekolahan. Dalam perjalanan balik ke rumah. Mula2 duk bercerita pasal sekolah dan pasal papa dia yang takde di kawasan liputan. Tiba2 senyap jer. Toleh ke belakang... alahai kesiannya anak mama. Tertido rupanya.

Mesti penat tu. Maklumlah dulu masa tadika belajar dari pukul 8.15am - 11.45am jer. Sekarang dah takde halfday2 dah. Start seawal 7.45am - 9pm. Dah ler tu kelas untuk dua2 sekolah semuanya di tingkat 2. Dengan bawak beg lagi. Nasib baik minggu2 terawal ni buku sikit jer.

9 comments:

iamja said...

huhu terharu aku tgk adib...

Mama 3H said...

alahai siannya adib.
mmg biasa la kalau tertidur tu. Haziq pun camtu gak...tgh sembang tetiba senyap hahaha

ummizz said...

alahai kesian adib
aku tgk schedule adib pun rasa penat.. tapi takpe, untuk masa depan jugak.

azie said...

tule...cam..penat giler nampaknya tuh...

yati said...

sampai 9pm? kelas apa tu?

Wan said...

kesiannya.. penat sangatlah adib tu.. pack sungguh budak sekarang schedule.. dgn sekolah agama lagi...semua buak2 sure cam tu kan...
Luqman pun sama.. first day kat sekolah dah tido..

hanis said...

mau tak letih kan. bangun awal pagi pastu terus smp ke malam baru setel. dulu tadika ada can tido siang. camne gamaknya haziq thn depan...huhu

- tety - said...

huhu takpe boy... nti dah biasa kompem cargas sokmo tuh...

Yati : yg smpai kol 9 tuh die g blaja iqra'...

rina said...

tq tety bg info. sampai 9mlm tu dia belajar iqra. tp sib baik 3x seminggu jer.

masa dia tido tu nak kejutkan dia pun kesian. tp terpaksa kejut gak sebab tak larat nak dokong dia.

 

Blog Template by YummyLolly.com