Pages

Thursday, January 15, 2009

Persis Model

Kalau tiba2 nampak saya tinggi semacam tu jangan percaya. Semuanya adalah palsu semata2. 1st time tau beli kasut (saya sebenarnya panggil selipar tumit tinggi) yang tinggi camni. 3.5" tau.



Tak jalan kaki dari ofis ke lrt station boleh ler nak melawa dengan selipar tumit tinggi ni. Nanti dah naik lrt balik... back to normallah. Pakai selipar yang takde tapak tu jelah.

Satu yang saya perasaan... kebanyakan selipar/kasut yang saya berkenan mesti ada riben. Tak kisah ler riben camana pesen tapi mesti ada riben. Patut kena masuk dalam entry ni.

5 comments:

- tety - said...

baru ek?? siap ambk gambo buh ats meja lg tuh...

huhu aku skang mudah lenguh kalo pakai yg tinggi2... limit aku takat 2.5" jek... g opis pun aku layan yg flat... huhuhu

rina said...

baru beli semlm. sebab tu boleh naik takhta sampai atas meja tu. hahaha.

iamja said...

Kalau aku pakai kasut nie kejap je bertahan kot. Nanti putus keliling tuh. Sbb memaksa kaki aku masuk kan. Mcm muat la.. hahhaha

Mrs Amri said...

cunn...okla tuh buat permulaan 3.5", pasni try yg 5" pulak...kekekek

rina said...

ja : related tu fakta no. 7 ko kan. hahaha

azie : ohhh tidak. mau terpeleot aku dibuatnya.

 

Blog Template by YummyLolly.com