Pages

Saturday, January 03, 2009

Pertama Kali



2Jan09 pertama kali A.uni Da.m.ia tengok wayang. Seriau gak nak bawak dia. Tapi sebab malas nak hantar & pastu ambik dia kat nursery... tawakal jelah bawak dia masuk tengok wayang.


Tety ajak tengok Brainscan - Aku dan Topi Ajaib kat One Utama. Show pukul 3.15pm.

Alhamdulillah... takde drama swasta ke cekerarama yang Au.ni Dam.ia buat. Diam dari start lampu padam sampailah lampu pasang balik. Dalam suku cerita nak habis... dia dah Zzzzz.
Next time bolehlah bawak dia tengok wayang lagi.

6 comments:

maya said...

damia bawak baby masuk wayang tak?

iamja said...

hah... kalau dah boleh behave, boleh bawak lagi tuh.. baca blog tety.. best ekk citer tuh. aku dengar komen2 lain pun banyak kata best..

KV said...

wah, bagus betul dia. Danish tu dh besar gajah pun rasanya fail kalo tgk wayang. Jenis cepat borink.

- tety - said...

huhuhu tu la x besore pun mek kt dlm tuh... danial ms 1st time takut kes gelap sgt... huhuhu

Wan said...

lepas ni panjanglah balik langkah mama tgk wayang kan... Syirah pun ok suka je dia everytime pi tgk, tapi yg problem ialah Luqman, dia cepat boring.

Wan said...

lepas ni panjanglah balik langkah mama tgk wayang kan... Syirah pun ok suka je dia everytime pi tgk, tapi yg problem ialah Luqman, dia cepat boring.

 

Blog Template by YummyLolly.com