Pages

Friday, January 16, 2009

In Advance

Birthday sebenarnya jatuh pada hari Sabtu which is besok. Tapi nama lagi sabtukan... mana ada pergi nursery. Jadi in advancelah Aun.i D.amia sambut birthday kat nursery.


Takde birthday cake pun. Cuma bawak chocolate mini muffin untuk diberikan kepada kawan2 senursery dan jugak cikgu2 nursery.

Muffin macam biasa order jer ngan K.Sarah, biras Tety. Birthday Tag Tety yang buatkan. Dan bab2 mempacking sudah semestinya mama dia sambil disepahkan dibantu oleh birthday girl sendiri.



Favorite word dia sekarang apa tau... "Apa ni?" Terang dan jelas dia cakap tanpa ada pelat2 pun.

8 comments:

- tety - said...

cunss... meriah tgk byk paket2 tuh... balik2 smalam cargas la wt sesume tuh...

Maya said...

hehe comel...
happy birthday auni..

bile nak buat tutorial paper bag nih?

ummizz said...

aku pun baru teringat birthday 2izz pun tak lama lagi.
packet ni kecik2 utk letak muffin eh? comel la...

aku pun nak tanya gak, mana tutorial nya?

Mrs Amri said...

xtau pulak damia dah dok neseri...igt ngan bbsitter lg..

hepi besday damia...dah besar anak makkk...

rina said...

tety : a'a. potong tag... isi mufin... ikat... letih i tau. tapi anak2 punya psl... sanggup buat apa saje. hehehe.

maya : wiken ni kalu i senang... i buatkan. tapi i x janji tau.

has : ingat hapal bday izz boy jer... izz girl i lupa. yup has... muat ler kalu nk sumbat 2-3 biji mufin dlm tu. alah tagih tutorial gak ke... tungguuu

azie : lps raya aritu doang duk nursery. mak bapak pn besar gak.

iamja said...

meriahnya nampak pek2 tuh.. ada gambar damia lagi. mesti glem kat nuseri nanti...

oo dah pandai buat peace.. peace...

Anonymous said...

HEPI BESDAY AUNI...TAKDE BESDAY PARTY KE TAHUN NI?

rina said...

ja : slalunya satu jari jelah yang terangkat. dia bajar wat peace tu pun senang nk celen aunty wan dia. hahaha.

anon : agak2 sapa ni ek... thn ni tak buat pun.

 

Blog Template by YummyLolly.com