Pages

Saturday, January 17, 2009

17-January-2007 = 2 tahun



Mama doakan segala yang terbaik untuk anak perempuan mama.

Beria mama buat nak kata banner bukan banner ni untuk Au.ni Dami.a. Padahal takde party pun tahun ni. Tapi layan jelah. Ambik feel semata2. Lagi pun semua bahan2 dah ada dalam simpanan.

Seperti biasa birthday girl banyak mengacau menolong dalam pembikinan banner bukan banner ini. Abang tak ambik pot sebab awal2 dah tido.

Happy 2nd birthday my dear daughter!!!

10 comments:

iamja said...

Waaa cantiknya banner. Untung Damia dapat mama yang baik hati nie.

Happy Birthday Damia. Semoga menjadi anak yang baik dan disayangi. COmel selalu. Pis pis kacang pis..

ummizz said...

cun banner tu. cayalah! aku suka tgk camne perkataan tu dilekatkan. Benda alah apa warna itam tu?
banner tu letak kat rumah sepanjang hari ni ye? ambil mood :)

happy birthday damia. Stay comel selalu!

Maya said...

hepie besday auni...
ye.. soalan aku same ngan has..
cume nak tambah... buatlah kat melly satu.. hehehe...

mom2que said...

epi bday auni damia.... besor dah mek ni :p

hanis said...

cantik banner...rajin nyah.
happy 2nd birthday auni damia
semoga pjg umur & dimurahkan rezeki

lyein said...

happy 2nd bday auni damia..
semoga dipjgkan umur dan dimurahkan rezeki serta menjd anak yg solehah...semlm mama soping adiah damia ke kt isetan?? heheehhe

muffin ko bg tu mmg mabelesss...rs mcm nk order je..aku lunch mkn muffin tu je ngan hana kt CB

Wan said...

Happy birthday damia!
Semoge dipanjangkan umur dan dimurahkan rejeki.. aminn
Mmg cun la banner tu, mu pon kreatip jugak tau odz... i like

rina said...

ja : TQ. pis pis kacang pis jd favorite auni damia skang kalu berposing.

has : TQ. menatang button yang kaler itam tu has. belambak dalam simpanan so aku pakai jelah. biar jelah melekat kt situ. malas nk bukak.

maya : TQ. button hitam ni seangkatan dengan button putih yang aku kasi kat ko tu. aku tulis pakai tangan jer tu... pastu potong pakai pisau. tgk dekat hancusss. nak gak ke...

molina : TQ. pangai pun 'besar' gak skang.

hanis : TQ. mak memang 'rajin'. takkan tatau. hahaha

lin : TQ. smlm beli gaun jer kat dia. bkn hadiah bday pun. orderlah... mmg sedap.

wan : TQ. malu i...

- tety - said...

mmg cuns banner tuh... aku dk igtkan mu print.. skali mu ckp tulis tangan... aku bekenan kt button kecik2 tuh... kiut!

rina said...

tety : hahaha. lawakan tulisan tangan aku tu. muahahaha. tp tgk dekat x lawa mana pn.

 

Blog Template by YummyLolly.com