Pages

Friday, March 13, 2009

Tempat yang sama tapi berlainan kurun

walaupun tahun jauh giler dah berbeza tapi bulatan depan entrance bukit bendera ni masih utuh tersergam.

tahun 1977


tahun 2006


bila nak pegi pulau pinang ni... jomlah buat usul wahai puan setiausaha...

8 comments:

Maya said...

lost world oh tambun lah dulu....

iamja said...

bulan 12 aku dalam pantang.. muahahahha..

Mrs Amri said...

awal kan sikit la...buley..? sebab kot pospon aku rasa sure ada mak buyong to be lg pas ni...ke camne?

rina said...

maya : tambun eh... jom

ja : tulah psl... berpantanglah pulak. tp nanti ada can aku p mkn kotiaw doli dec nanti sambil2 tgk baby baru.

azie : adakah orang itu adalah kamu...

wan said...

tulah dia.. masa ckp yang yo je kan.. jgn tak jadi, jgn tak jadi, jgn tak jadi

Maya said...

jom kite pegi bulan 6 lah cam ni...

Ibu Ayra said...

mcm ku kenal je si kain merah yg sebelah kanan sekali tu...

matabulat said...

meh..meh..jgn xmai...aku tunggu..but jgn mai between 23rd June until 1st July...aku xde..hehehehee

 

Blog Template by YummyLolly.com