Pages

Thursday, March 05, 2009

Saya pun nak jadi macam Yuna

... memang bestlah lagu DAN SEBENARNYA yang dinyanyikan oleh Yuna. Terbuai2 rasanya.
.
.
.
.

Has telah mengetag saya. Dan saya telah berbesar hati untuk membuatnya.

Things you do when you've nothing to do. Now you've been tagged, read the instructions below...

1 - Open http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random The first random wikipedia article you get is the name of your band. (alternatively, if the first article you hit is short, hit Random Article two more times.)
--- Aiden MacCarthy ---

2 - Open http://www.quotationspage.com/random.php3 The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.
--- Inspiration seldom generates action ---

3 - Open http://www.flickr.com/explore/interesting/7days Third picture, no matter what it is, will be your album cover.
---
4 - Use photoshop/paint or similar to put it all together.

5 - Post it to blog with "My Debut Album" in the "caption" and TAG the friends you want to join in.

Maka lahirlah "My Debut Album" untuk tahun 2009. Selamat 'mendengar'.



Enjoy...


8 comments:

wan said...

tu tanda2 mesin jahit akan menjelma tak lama lagi.. amin..

wan said...

dan saya dari taun lepas jatuh centa dgn lagu yuna, siap add kt fb koo.. tak pernah2 aku add artis haha. ok le tu.

Maya said...

kakakakka.. itulah.. banyak gile pita ukur... mesin pun banyak gak kot..

cop! pesal aku tak tau siapa yuna?

Ibu Ayra said...

yuna mmg best!
k.na, saya berkenan kat itik comey tu sebab tu tukar template skin itik mcm k,na gak... xpe kan??? ;-)

rina said...

wan : amin...

maya : aku dulu pn tatau gak. x silap konah dulu ada letak u tube si yuna ni. kt radio pn slalu gak lagu dia kuar. mula2 dengar ingat minag indon.

zz : layan jer...

has said...

ahahaha.. mmg suruh beli mesin jahit ler tu kan..hehe

mimielola said...

Oh, menarik ni. leh buat modal nak update blog:P

rina said...

has : ko tolong beli utk aku bleh tak...

mimielola : p lah update blog...

 

Blog Template by YummyLolly.com