Pages

Monday, March 23, 2009

Budak Yang Mesra Alam



Model bidan terjun...


masuk jer kereta, dia mula berpoyo...

"Letihlah boy buat show tadi." "Besar nanti boy kena jadi bintang ke...?"

woweerina : gambar2 hasil tangan pro photographer Linda dan DilaBangi



8 comments:

Maya said...

wakakakakaka... memang poyo lah adib ni..

tapi memang dia pandai bergaya pun.. sungguh seronok ambik gambar dia.. sporting habis..

- tety - said...

mmg ank branak fotogedikss... hahaha
tu yg lg syok ambk gambo... cunss!

rina said...

maya : mmg pn... dia ikut jer apa org suruh... + mood dia ok sbb dh puashati dapat main kt playground. pastukan siap dapat makan aiskrim 1 kali tu... uncle saher & sapa ntah sorang lagi belanja dia. kira token lps berposing sakan.

tety : muahahaha. satu kelebihan.

Linda Latip said...

Rina..thnks buh credit..senang² jemputla ke blog kami lak..naty nk update jgk..seronok tgk sume org dh apdet kt blog..daku tk smpat lagik!

kuizikel said...

adib ek nama boy ni... mmg pndai gaya n posing, cakap je soh buat gaya apa dia buat...

penah masuk tomtombak ke boy ni? :D

kaezrin said...

cayalah adib..apa lagi rina bawaklah gi talent apa2 plak..

mamalong said...

perasan betul la si boy ni.nasib baik adiknya x camtu.aceli dia memang fotogenik.

rina said...

linda : cepat2 update... nk tgk gmbr2 yg lg gempak.

kuizikel : x penah masuk... setakat poyo sesama kawan2 bolehlah.

elin : kosserlah...

klong : adiknya mengalami zaman susah nk amik gmbr skang ni... tension betul.

 

Blog Template by YummyLolly.com