Pages

Tuesday, March 10, 2009

Beli Baju Percuma Sarung Bantal

Kain telah dipilih sendiri oleh tuan punya badan.



Sungguh projek mak limah betulkan saya ni. Ini jer yang termampu untuk 'saya' lakukan. Maklumlah saya ni tukang jahit profesional amatur jer. Bukanlah macam orang Kopil itu yang memang terbukti oleh Sirim dah.

Walaupun saya nampak simple dan senang jer nak buat benda alah ni... tapi tahap terkialan itu sungguhlah tinggi sekali. Nasib baiklah...

Bab jahit menjahit ni saya memang kalah teruk kepada orang Kopil.

16 comments:

mimielola said...

Ada pernah dpt tak email fesyen tudung terkini? Entry ini mengingatkan saya tentang email itu ;)

- tety - said...

hahaha mantopp tuh....
kena cari2 mana la mek nih...

rina said...

mimielola : x penah... emaillah nk tgk. ooo penah2... yg dia pakai tudung cam bantal tu eh... p mana2 senang nk lelapkan mata. hahaha.

tety : hahaha. tenggelam di balik pooh2...

ummizz said...

hehe.. cayalah! mana email nya, aku tunggu ni :D
nasib baik tak beli baju+sarung bantal, percuma mek+botol susu.. kihkih

iamja said...

hasil yang aku boleh komen... "cayalah!!!"

rina said...

has : boleh gak nk free seme tu.

ja : xde maknanya ja... leher kaftan damia tu kan aku pn boleh masuk. silap potong. muahahaha.

Mrs Amri said...

bravo2...clap2.....you did it...fren....

bila leh tempah nih?...kekeke

rina said...

azie : tempah benang ke jarum... kertas minyak pn aku jual gak.

Mrs Amri said...

lempang kang rina....huhuhu..tempah sarung bantal lerr...pasni xyah po osino dah....kannn...

rina said...

kena tanya tokey dulu... aku co-tokey jer... hahaha

wan said...

jgn silap peluk bila malam2 ye, pastikan bantal itu bukan mek (pada sapa2 yg berkenaan)..

rina said...

dan jangan baling mek yang kita duk ingatkan bantal yer...

Maya said...

kakakka.. tak dapat ke bayang mek kene baling ngan mamanya..

mamalong said...

ku ingat berada d hutan pooh..rupa2nya anak buah ku memakai kaftan dan berbantal pooh.

miesyamomei said...

hahahaha...ado..mau pocah perut den..auni msk kot bantal ka kot baju ka???
hahahahaa

rina said...

maya : meh aku try baling ko dulu...

klong : alang2 beli 2m kain... buat jelah sampai abis kainkan...

syamimi : poyo umie...

 

Blog Template by YummyLolly.com