Pages

Tuesday, March 03, 2009

Rumah Tudungku

Dulu...

lipat2... terus masuk dalam bakul. bakul ni dulu tempat simpan baju tidur anak dara.



Sekarang...



lipat2... terus sangkut kat penyidai ni.


psttt... antara hasil tangkapan di Ikea juga.

18 comments:

kaezrin said...

aku beli benda tuh dah lama tp last2 jd tempat jaz sangkut belt llalalalala...

..:: kami bercerita ::.. said...

cun la kna tempat sidai tudung tu...tp saya nak cari cam kedai2 hok jual tudung tu bleh sakut bayok skit...ado jupo dop mano2?

Ibu Ayra said...

mama pun ada penyangkut tudung tu... nak tau dia ambik mana? dari k.long intan... hehehehe...

rina said...

elin : nk sangkut belt nasrun wat rugi jer... maklumlah laki ku ada 1 belt jer. hahaha.

fiza : td kwn kna ada cite... dia ada tgk penyidai sangkut tudung kt putrajaya... cam kt kedai org kedai. 100 tudung boleh sangkut...

zz : ooo yeker...

Mrs Noba said...

heheh...
siap ada model berbotol susu :)
KIUT!!!

Maya said...

wah canggih sungguh penyangkut tudung rina.. eh.. ni cerita penyangkut tudung ke penyangkut botol? :p

ini ke hat ko citer dulu tu? hat buat exchange gift tu? kalau aku beli hat ni, tak payah lah ko beli lagik kan? kan? kan?

hehehhehe..

rina said...

mrs noba : sib baik modal tak berbayar.

maya : tulah aku ckp ko degil... kalu x tayah aku nk beli seniri.

Hana said...

koleksi byk cam kat kedai dah tuh!

Nina said...

menarik tuu

iamja said...

cantik koleksi tudung2 anda!!!

My Blog said...

satu idea yang bagus tu.. nak gi cari gak nampaknya

Aida Narina said...

Hi there :)
Nice knowing you. I found your blog from one of your friends. :)

Btw, whenever you have the time, do visit my sales blog okay darling. We have Tie Rack scarves instore ;p

This is So Fashion

wan said...

mek jual tudung dari kelate .. nok gapo..

- tety - said...

aku jek yg x de lg... awat aku x rs nk terbeli aritu eh..
tp mcm best la plak tgk.... huhuhu

Mrs Amri said...

nampak kemas kan guna benda alah nih utk gantung brg...kot aku beli nk sangkut ape ek??...

rina said...

hana : blom sampai tahap kedai lglah... hehehe. kalu my sis mmg yer... adoiii berpinar tgk koleksi tudung dia.

nina : npk lainlah sikitkan.

ja : kdg2 ada 2-3 tudung utk 1 tona kaler yang hampir2 sama. tension jer.

my blog : ikea sedang menanti anda...

aida narina : tq dtg. nanti saya nk beli tie rack saya singgah kedai awak yer.

wan : muroh2... nok beli ko tudung ambo jual...

tety : best gak tety sbb boleh npk mcm2 kaler yg tersangkut. so agak senang buat pilihan.

azie : hrmmm jap aku pikirkan... boleh wat sangkut tali pinggang amri & mu... tie amri... scarf mu... eh mu byk rantaikan... ada 1 benda kt ikea ni cam ranting2 kayu... amat sesuai utk sangkut rantai2 tau. ni pun aku tgk klong gak buat.

Mrs Amri said...

ada ek...harus ku dapatkan...

Mrs Amri said...

ada ek...harus ku dapatkan...

 

Blog Template by YummyLolly.com