Pages

Sunday, March 08, 2009

Sebuah Raksasa Telah Menyerang Beringin

tataulah sampai mana tahap kepocoyoan saya ini.




psssttt... thank you banyak2 kat konzz yang beri info yang sungguh menjimatkan poket saya. sorry saya tak sempat nak reply email awak aritu.

11 comments:

KV said...

gapo weh?
tok pehe ni..

iamja said...

Rina telah membel mesin jahit?? Ooo tidakkk

Maya said...

i say WOW!!

ummizz said...

wallaa..... cap singer menawan keluarga bahagia ke?
tahniah!

mamalong said...

raya nanti boleh jahit baju raya anak2 buah la jawabnya alang.upah diskaun 80%.kahkahkah

hanis said...

sesuatuh!

- tety - said...

wahhh mantopp nih.... syok la ada resaksa baru...

Anonymous said...

sama-sama... selamat menjahit dan menjahit..

ummizz said...

baru perasan caption kat bawah tu.. info menjimatkan poket cemana tu?

rina said...

kv : tak paham ke.... hrmmm...

ja : katakan tidak pada saya....

maya : adakah sama dengan woweerina

has : cuba nyanyi lagi sekali has... sedaplah sore ko.

klong : mamalong nk suh jahit bj kurung raya pun buleh gak.

hanis : auwww

tety : sib baik raksasa ni tak perlu disuap ngan kfc ke mcd ke...

wan : jom kita menjahit dan mejahit dan menjahit.

has lagi : nk tau ke... nanti i email sama u. ke-chinggg

Maya said...

eh.. aku pun nak tau jugak petua menjimatkan poket tu..

 

Blog Template by YummyLolly.com