Pages

Wednesday, March 04, 2009

8.30 malam baru sampai rumah


...ini semua gara2 lrt. ntah apa problem yang dialami... pukul 7 baru terhegeh2 sampai di stesen KLCC... setelah hampir sejam berdiri menunggu buah yang tak gugur lrt.

Tok laki pulak ada hal dengan ayah dia kat Subang... kalau tak mau saya merengek paksa dia datang ambil saya.

Nak patah pinggang saya dibuatnya.

Kat nursery pun masih ramai lagi budak2 yang belum diambil oleh mak bapak masing2. Hujan + banjir kilat yang menyebabkan semua tempat jammed bagai nak rak.

Dek keletihan... Desperate Housewive pun saya malas nak tengok.

8 comments:

s.i.k.u.d.u.s said...

aah aku spi umah kul 930 pasal jem kt jln pekeliling..tensen mak...

Maya said...

saya selamat dr jam sbb dari pj ke sg buloh takyah lalu kl.. tapi balik 8.30 dah sangat biasa pada saya..

Mrs Noba said...

smalam memang jam teruk kan?
sbb hujan lebat.
ramai yg stranded!

Mrs Amri said...

Jam KL ek?...huhuhu...saya mmg balik lambat semalam sebab main badminton kt area opis...somi ngan anak saya pun ada skali. Kul 8 lebih saya ke Puchong dr Kuchai Lama...ok jek jalan..cuma sampai kinrara tuh ada jam sikit sebab air naik sket..

KV said...

lrt pun kena banjir kilat agaknya. Hehe
gurau jer.

rina said...

lin : ko lg teruk ek noks...

maya : 8.30 bg saya sesuatu yang luarbiasa giler2lah.

mrs noba : mmg... tgk dlm paper arini... mmg byk tempat yg banjir kilat.

azie : kl ni biasalah... kalu ujan lebat sejam pn... mulalah jem tak hengat punya.

kv : lrt pn akan prob kalu ada banjir kilat ni. tension2...

- tety - said...

aku sib baik smalam balik jln ok... kalo ujan jek harus kena kuar awl.. kalo x kompem akan jamming spanjang jalan... x kosser...

tp last wk kt bwh jamb lrt CSL banjir... dah aku kena ikut jalan jauh nk ke KL... dah ler skang ni ptg2 jek ujan... cuakk sehh....

rina said...

ooo mu bernasib baik eh. oklah.

 

Blog Template by YummyLolly.com