Pages

Monday, March 30, 2009

Sampai sekarang masih terasa kekesalan di dada dan sayang yang amat

Panjang betul tajuknya. Tapi memang betul. Semalam belek2 gambar dalam folder kat computer... rasa nak nangis jer





























tapi kita pegang dengan kata2 ini "Patah Tumbuh Hilang Berganti"

Setelah mendapat keizinan dari papa tersayang... dan dipersetujui oleh empunya badan... inilah imej terbaru Au.ni Dam.ia.


woweerina : papa beria nak rambut yang berfesyen tapi amoi gunting cakap... nak potong straight camni pun macik kecik ni tak duduk diam. tunggu dia besar sikitlah baru boleh nak fesyen itu feseyn ini.


19 comments:

miesyamomei said...

agak ilang kecomelan mek....tapi xpe....patah tmbh ilang beganti...

Maya said...

haha.. comel.. cam ni baru nampak baby...

tak pe.. nanti-nanti panjanglah lagi rambut auni nih..
kan rambut auni cepat panjang....

rina said...

syamimi : dh x comei ke umie... dia tgk cermin ckp "antik... antik". cop... bukan antique yer umie... cantik

maya : ooo rambut pendek lg nampak dia baby ek... moga2 camtulah... cepatlah pjg rambut dia ni

Mrs Amri said...

ishh...geram tul rasa tgk muka budak nih. especially gambo2 yg terawal tuh...montel pipi...rasa cam nak lempang2 jek...

kaezrin said...

series pendek ke panjang ke comel ok...

hanis said...

ya betul tekaan saya. kalau buat giveaway kan best...dah dapat hadiah hahaha. comeii je mak tgk rambut pendek pun. lagi nampak kemas

rina said...

azie : lempang manja2 dahlah ek sebab pipi dia skang makin kempis

elin : ada maksud tersirat ke ni. hahaha.

hanis : alah lupalah nk simpan rambut2 dia... kalau tak boleh kasi kat nyah... hadiah teka dengan betul. muahahaha

- tety - said...

mcm budak besor muka mek rambut cenggini...
huhuhu pasnih buleh beli 'nyekok' la plok...

miesyamomei said...

hahaha..nok plok dio ptg rmbt..xtiyok ko???

iamja said...

haah comel je aku tengok... takpe nanti panjang balik. sbb mmg rambut dia jenis cepat panjang.

rina said...

tety : nyekok & mama dia nk belajar wat sepit rambut pakai felt. tak pun kalu kemalasan beli jer dari madebymaya.

syamimi : sbb dio noklah terus bwk dia p gunting. kalu x manjang oyak 'nanak'. cuma dia tanak duk atas kusi budak jer... nk mama riba.

ja : tp tulah aku lg suka dia rambut pjg mengurai...

Ibu Ayra said...

comey la rambut baru dia...

Anonymous said...

alaaa... rambut idaman qalbu dah digunting. tp nnt pnjg balik, takpelah. tp auntie sukeee sgt rambut auni yg penjang itteww... chumellll...

-g

[M.u.N.E.y] said...

xpa2..
pendek ke pnjang still lg cute la..

rina said...

zz : comey ka... lain giler muka dia skang

g : kan kan... aku pn lg suka dia berambut pjg wpun kdg2 nampak serabut yg amat...

muni : time kasih auni damia ckp

..:: kami bercerita ::.. said...

kna...auni mmg come dgn rambut selepas ditransformasikan itu...dia kelihatan seperti seorang selebriti cilik gtu.heheheh...tp mmg cun la pesen rambut auni tuh...

wan said...

odzz ko ni pun nak teka teki buatla fokus ke rambut, bukan telinga.. kan dah malu aku sebab salah teka.. auw
mcm aku ckp sayangnya rambut mek, sbb aku suka rambut mek panajng rebonding ittew.. tp tetp comel mek, antik, antik..

rina said...

fiza : fuyooo cam selebriti tu tatahan mendengarnya. hehehehe. ada tak cam selebriti cilik ini... http://addictedtoaisyah.blogspot.com/2009/03/tom-tom-bak.html --- sekadar berpoyo2.

wan : nama lagi teka teki... aku dh agak mesti ramai ingat mek akan bertindik telinga. xpe.. pasni rambut akan panjang dan panjang macam rapunzel...

mamalong said...

farhan sibuk la dok ajok g rumah alang nk tgk rambut baru auni.xpe dia ttp maintain ayu.

 

Blog Template by YummyLolly.com