Pages

Wednesday, August 05, 2009

wahai cermin ajaib... kuruskanlah aku

pling... pling...

betul2 memjalankan tugas yang baguslah cermin ajaib saya ini. body yang umpama anak gajah pun boleh jadi macam anak keldai.

kepada sesiapa yang menginginkan impak kurus 4x ganda dari badan asal... bolehlah berkunjung ke beringin. anda pasti tidak akan menyesal dengan hasilnya. malah akan tersenyum kambing dan tak henti2 menatapnya.



woweerina : ini adalah salah satu baju raya saya. corak macam ini selalu dikomen dengan komen yang negatif oleh incik suami. bunga besar camni sesuai utk orang kuruslah. darling gemuk, mana sesuai pakai corak camni

14 comments:

Mama Adib said...

tang mana laa hang gemuk cik kak oooi

kurus,kocik comel jer

Mama Adib said...
This comment has been removed by the author.
CY3.5 said...

MAA,
tu la pasal..

kaezrin said...

cuba kalu ko tgk aku dlm cermin tuh.muat tak nak nampak full view????

rina said...

anna : takkan tak nampak lemak2 berketul masa jumpa aritu... ngalahkan hang yg pregnant.

cik yan : mana aci bersekongkol...

elin : confirmed ko akan nampak mcm sikudus... percayalah ckp aku

ja said...

ya allah besonya...

bunga tu la yg beso.. si pemakainya cam model. ehh kalau org peknen duk depen cermin tuh ada tak mcm rupa org tak peknen???

rina said...

ja : muahahaha. cermin tu hilang kuasa ajaibnya ke atas org2 preknen. harap maklum. hahaha.

Wan said...

mana de gemuk, gemuk kat lengan je yg gelembung tuh odzz.. sabirr jelah aku

miesyamomei said...

ni baju jait kt mane???

tapi seyes...mie hok selim ni pon napok lg kurus depe cermin ni..sgt la i suke

rina said...

wan : next baju raya lagi gelembung aku buat. hahaha.

syamimi : ni jahit kt tailor k.tety. kan.. kan... betulkan cermin tu betul2 cermin ajaib.

lyein said...

kenapa aku rs nama aku dipgl2?? hahahaa

aku mmg sker corak beso2 camni..npk klasik..heheeh..tp kenapa masa bli kt jakel ntah bape kali aku g, sket pn ko tak rekemen bunga beso2? sajalah tu tanak bg 'kembar' time raya..ahaksss

kalo nk jumpe cermin sakti kt beringin, agak2 dpt hidangan pulut doyan percuma tak??

rina said...

lin : naik kembang pipi aku duk seru nama ko noks. aku ingat ko x suka bunga beso2 sebab masa duk pilih2 kain aritu ko ckp nk cari yg abstrak n munga kecik2 kasi nampak ko lg kecik... ko mmg poyo.

doyan ko bwk seniri ek... on jer. hahaha

ummizz said...

aku suka corak bunga besar macam ni.

cermin ko tu reversible tak? kalau kurus leh nampak jadi gemuk?

rina said...

has : ko selim oklah pakai corak besar2 camni... cermin aku tu dia mesra alam utk org2 yg berbodi besar jer...

 

Blog Template by YummyLolly.com