Pages

Friday, August 07, 2009

orang lain dah berkeping...

... saya baru keping yang pertama. alhamdulillah, walaupun jumlahnya hanyalah ciput tapi siapa nak kasi duit freekan. jadi sama2lah kita berblogging. dan tidak lupa untuk mengklik iklan pakcik n.nang itu.


woweerina : terima kasih jugak pada rakan klik nn saya. jasamu sangat daku hargai.

9 comments:

kaezrin said...

cayalah..boleh open table nih....

rina said...

hahaha... boleh2.

Maya said...

hoyeeehhhhh..
saya pun ade sekeping.. baru dapat 2 hari lepas.. ngeh ngeh ngeh..

Zety Zin said...

ok lah tu. saya sekeping pun yilek.

CY3.5 said...

kekeke.. vadevas.. ni kira duit pre-raya la ni..

rina said...

maya : ko memang... berkpg2 dpt. x nnang... adsense... jeles i tau. hehehe. tp kita tetap rakan klikkan.

zety : nanti rezeki awak plak.

cik yan : pre pose kot... hehehe

Wan said...

cayalah odzz.. mentol aku masih tak sudi menyala tau.. kosser ai...

Ibu Ayra said...

best k.na dah dpt cek... k.long lagi half way nak dpt cek yg bernilai paling minimum...

rina said...

wan : dia merajuk ngan mu kot konz...

zz : teruskan usaha mengklik... hehehe

 

Blog Template by YummyLolly.com