Pages

Tuesday, August 04, 2009

sudah lama saya tidak pedulikan dia

betul... memang dah agak lama saya tak menyarungkan baju kurung ke badan saya ni. asyiklah dengan seluar panjang dan blouse.

jadi minggu ni... untuk tidak menghancurkan perasaan baju2 kurung dalam almari. akan saya pakai 4 hari berturut2 baju kurung datang ofis. hari jumaat terkecuali sebab jeans dan tshirt sudah menanti. memang tak pernah sekalipun saya berbaju kurung di hari jumaat nan mulia itu.

18 comments:

Wan said...

auww.. tapi terbalik ko odz, bkn hari jumaat ke yg ramai pakai baju kurung?

nampak mek tegolek dok kat belakang tu

rina said...

wan : kt building aku kejo ni ramai bersantai time jumaat... mek tu kalau kita tak kejut dan tak dikacau oleh bapaknya... mau kol 11 lebih dia bangun.

Maya said...

eh eh.. hari ni pun saya berbaju kurung... dan bertudung kuning...

cikgu melly siap kate, tak pernah nampak akak pakai baju kurung.. huahuahua...

tapi baju kurung ko itu sangat cantik...

- tety - said...

heheh aku minggu ni ada iron bj kurung gak, tp x tau lg nk pakai ke tak... huhuhu dah lama gak tersadai bj2 kurung aku tuh...

rina said...

maya : eh eh sama ek kaler tdg kita. nmpaknya ko pn dh lama melupakan si dia gak ek... cotton apa ntah kain nbj kurung aku tu... beli kt gulatis.

tety : mu pn sama ek... tu tdg plain dh bertambah tu... buleh ler pakai bj kurung

lyein said...

aku ni rsnye adelah sethn tak pki kurung/kebaya..byk bg kt adik2 aku..bile pakai rs janggal je kan..tp mmg tingin sgt nk pki kurung ayu2 gitu...kena plak ngan tudung munawalin..hahaahaha

lawa bj ko nokss.. i loikeee

rina said...

nama baru plak ek... munawalin. ala2 sebutan pelat dr damia jer. lawa ke... aku pn suka.

mamalong said...

mentang2 la p kerja boleh pakai sluar.dah tu x yah la jahit bj kurung byk2.

rina said...

hahaha... aritu sebab hilang kewarasan. pasni mesti hilang kewarasan sekali lagi sebab nak bayar upah... jap kiro.
2 (1 chiffon + 1 kain bodo) - tailor kna
2 (chiffon) - tailor k.ida
2 (chiffon) - tailor wira damai
1 (chiffon) - tailor k.hair

- tety - said...

hahah tu la psl bj mu setia dk tergantung kt WD... tiap2 ari aku balik mesti tgk bj mu...

rina said...

hahaha... x pasal2 kena jual bj aku tu...

Anonymous said...

sama cantik baju ngan si pemakai. (jeles tgk mu kuruih dowh)
agak2 kurung tak terpakai tu lelong la kt sini. let go murah2 dah lah. aku 1 hape baju kurung tuk raya pon tadok lagi huhuuuuuuu

-g

deloress said...

salam..

tumpang tanye.. tudung yellow ni & tudung biru kat entry kontra u beli kat mane ? suke la awning n badan satu material n nampak cantik sgt :)

kaezrin said...

aku rasa ko mmg cuns melcuns [akai baju kurung..lebih terserlah keayuan mu rina..:Psungguh aku bercakap ikhlas...

MN said...

cantek!!!

rina said...

g : jangan percaya weiii dengan cermin ajaib aku tu. nak ke... meh dtg beringin pilih seniri. hehehe.

deloress : tudung tu ada yang saya beli ngan kawan saya... dan jugak sepupu saya. berminat ke...

elin : hahaha... nak caya ke tak nak caya ke tak...

mrs noba : toche!!!

deloress said...

iye saya amat berminat :)

rina said...

ym sayalah... nanti saya bgtau. hehehe. id : i_surina

 

Blog Template by YummyLolly.com