Pages

Wednesday, August 12, 2009

lunch saya hari ini

memandangkan body saya semakin membesar... dan juga rasa bersalah yang sangat menebal dalam diri saya. maka saya rasa adalah patut untuk saya tidak makan nasi untuk tengahari ini. pagi tadi saya dah menghabiskan satu bungkus nasi lemak bersama telur goreng dan sambal kerang dengan jayanya

17 comments:

Maya said...

jaga badan dik?

CY3.5 said...

biar betik? heee..

rina said...

maya : kak maya tak caya ke...

cik yan : alah cik yan ni... buat saya rasa nk makan betiklah pulak.

ja said...

kuih nie boleh menggemukkan la beb... Baik ko makan nasik... :P

KV said...

dok mikirkan bulan poso dah dekat, aku skip jer lah diet2 ni. Makann sampai lupa diri. Perut yg membusung terlebih dahulu. Sadis!

Ibu Ayra said...

buleh kenyeng ker tu...?

Aiza Azril said...

ala tak baik tau...tinginnya tgk kuih "abuk²" tu....

lyein said...

weh..kuih merah tu mmg fav aku...pantang aku npk kt kedai, mesti bli..aku leh mkn 5 ketoi sekali hadap..sedap weh..lg sedap mkn time bln pose...

cop, diet ke noks?? jgnler..kang aku jeles

rina said...

ja : diet thari je aku ni. mlm aku bedal nasi. hahaha.

kv : tulah... sementara leh makan di siang hari ni... ko mkn jelah. poso nanti boleh turun badan. pastu 1st day raya... naik 5kg. tak gitu. itu akulah... hehehe

zz : lapar dah ni...

kc : kuih bulu adib panggil

lin : ni baru aku jumpa lps mengidam dari zaman adib ngidam pastu sambung ko plak duk cite beli kt macik bwh jambatan. pagi td nampak kuih ni teruslah aku beli. nanti x pasal2 cacing dlm perut aku leleh2.

kaezrin said...

aku tghari td bedal nasi lauk asam pedasss yezzzaaaaaaaaaaaa

rina said...

elin : ko jgn buat terliur... mana aku nk cari asam pedas ni...

- tety - said...

nti leh la mai beli kuih kt bwh jambatan kt opis aku laks.... hehehe mcm2 adaaa....

mamalong said...

xde nasik xleh idup.perut melayu skit.wpun seX sehari kena jgk nasik

ummizz said...

mesti makan malam ni ko pulun nasi 2 pinggan..

rina said...

tety : adoiii jauhnyor nok g beli kuh kat 'jamban' opis mu...

klong : bakpo aritu napok mace perut mat saleh jah... hrmmm

has : eh eh ko intai kat mana tu... hampir2 betullah tekaan ko. eeiiii malunya aku.

Diarihatiku1976 said...

gumuk sebab ngandung takpe... kalau saya sanggup gumuk gitu...

rina said...

cik diari : tp masalahnya saya tak ngandung... itu yg sadis tu. hehehe

 

Blog Template by YummyLolly.com