Pages

Thursday, August 13, 2009

saya dah gemuk

tengoklah gara2 makan nasi lemak pagi semalam... dan separuh nasi ayam malam tadi... badan saya dah jadi gemuk.

tolong... tolong... apa harus saya lakukan. saya tanak gemuk...



woweerina : sewaktu saya sedang mengandungkan si cek mek molek saya. dah lupa berapa bulan. kejadian di hotel mana ntah di Kuan.tan, Pah.ang. Saya dan anak teruna mengekor incik suami yang berkursus ke meeting kat sana.

12 comments:

kaezrin said...

kejut aku tgk gambar igt keaddan masa kini..itu mcm aku sekarang ajer..

- tety - said...

sedar2 la diri.... ahahhaha

Maya said...

haha!
ape letak pengakuan bawah tu...
biar je lah gambar tu cam tu..

Aiza Azril said...

salah angle tu..hehehe...mana ade gemuk??

rina said...

elin : hahaha... kot2 lg besar. ampun buk.

tety : aku 'kurus'lah loni

maya : ko ni tak abis2lah... pehal. tunggu aku kt simpang nanti.

kc : a'akan... mana gemuk. kurus jer kan. ni sayang giler kt kc.

lyein said...

sila ltk gambar gemok sebenar anda setelah makan nasilemak dan nasiayam dan nasidagang buatan sendiri...

agak2 kalo btol2 ko gemok camni laki ko kate ape erk?? aku yg buncit 5 depa ni pn asiklah laki aku ckp 'cover perut tu sket..tahan napas' siot erk?? hahaahah

matabulat said...

ek elehhh..igtkan gambar terkini lg sensasi..ropa2nya gambar time pregnant yakni hiasan semata-mata...hehehehe..rilex la..lagi bbrp hari aje nak posa..time tu kurus la balik...:-)

rina said...

lin : +/- sikit jer bodi aku time peknen ngan sekarang noksss. tak jauh beza pun. tp kalau betul2 aku gemuk camni... mau setiap masa dan setiap saat kena perli jer ngan tok laki.

yati : posa oklah turun 1-2kg. tapi 1 syawal dia naik 4-5kg. haru2

Wan said...

ko gemuk kat mana odzz.. kat ibu jari kaki ke...

rina said...

wan : jap aku tepon bgtau tang mana yg gemuk...

miesyamomei said...

muahahaha...tekejut den..igt gmbr loni

rina said...

gmbr loni hamba cam maya karin...

 

Blog Template by YummyLolly.com