Pages

Thursday, August 27, 2009

melangkah setapak lagi

walaupun si dia bukan tinggal di setapak... tapi dia tetap mengembangkan lagi bakat semulajadi yang saja dia sorok2 selama ini. tangan si dia memang ada magiclah. awak ni adik beradik dav.id bl.aine ke.

setiap apa yang dibuat menggunakan tangan dia... pasti akan mendatangkan hasil yang sungguh menakjubkan. betul saya tak tipu dan bukan juga niat saya untuk mengipas awak supaya awak kasi saya hasil terbaru awak itu secara percuma

dulu mulut saya dah ternganga dengan hasil
ini... sekarang, mulut saya lagi sekali ternganga disebabkan ini pulak.

awak ada anak darakan... raya pun dah nak dekat ni... jadi apa tunggu lagi... orderlah cepat. siap boleh pilih2 color yang sesuai dengan tema baju raya nanti. pasti ayu nanti anak dara awak nanti... percayalah cakap saya.

8 comments:

Ibu Ayra said...

k.na, bulan lepas saya menang satu giveaway dan hadiahnya serupa mcm rupa sepit rambut tu warnanya biru dan dijadikan kerongsang, bukan sepit rambut.... tapi sampai sekarang tak sampai lagi... x tau la tuan blog tu blom pos atau salah pihak pos...

Wan said...

terharu ai.. auww.. tq odz..

mek punya nanti wiken ai buat kena beli benang merah terang dulu.. jap nak gi nangis jap uwaa..

rina said...

zz : nanti boleh order ngan kak konz ni eh silap kak wan... dia duk SP jer. dekat jer nk pos... kompem x hilang di tgh jalan. kan kak wan kan...

wan : aku buat entry ni sbb ada makna tau... nanti ko jgn lupa post cuppies 2 box + hairclip 1 dozen seme kaler kena ada....

buruknya ko nangis weiiii... kuar seme air2 tu.

Maya said...

aku pon dah order...

miesyamomei said...

lor....igtkan wat sendiri...

ja said...

kagum sat...

rina said...

maya : ko oder kaler apa...

syamimi : tidak mampu lg untuk mengait

ja : tumpang sekaki boleh...

KV said...

sungguh kreatif la!!

 

Blog Template by YummyLolly.com