Pages

Monday, August 10, 2009

sejuk mata memandang

kejadian berlaku pada hari khamis malam. saya mendapat jemputan ke majlis doa selamat, tahlil dan menyambut tetamu dari kawan saya. kebetulan rumah kawan saya ni di taman tepi rumah saya. jadi pergi jelah. pulak tu dah lama tak jumpa dia. ada kot 7-8tahun. masa saya sibuk nak bersiap2... cik mek ni pun sibuk nak pakai tudung jugak. nasib baik ada tudung size kecik yang muat dipakai... tersengih2 ler dia. pulak tu warna kegemaran dia... pin colour.

saya start betul2 bertudung pada pertengahan tahun 1994. masa sekolah menengah memang pakai. sebab diwajibkan bertudung. tapi kalau ada aktiviti sebelah petang memang tudung dah melayanglah. ampeh betul bila ingat2 balik.



woweerina : gambar gunung evere.st terpaksa diblurkan atas sebab2 keselamatan sejagat.

17 comments:

Ms Lola said...

Mmg sejuuuuuuuuk je mata memandang

Umi Nawfal said...

alahai.. comey nye la..

CY3.5 said...

sejuk bebenar.. sampai gigil2 mak ni ha..

rina said...

lola : hehehe.

umi nawfal : mekasih

cik yan : jgn beku sudah...

kaezrin said...

adehhh mcm grown up sgt mek...

MommyCT said...

wehooo...so kiut n ye sejukkkk!

miesyamomei said...

olololo..tiutnye mek..macam bdak besa lak umie tgk

Wan said...

ayunyerr mek

rina said...

elin : mmg dh cam budak besar. hehehe.

mommy CT : grrrr sejuk.

syamimi : mlm tu seme pakat tegur dia. tp dia mana heran seme2 tu. wat muka kekwat dia jelah. hahaha

wan : seayu maknyakan...

lyein said...

comeelll!!! eee mcm anak dara aku ler..pantai aku kirai2 tudung nk pkikan kt cikkudus..dia sibuk dtg ckp 'dungg dik..dung dik'...kaloler aku pandai jahit tudung, aku jahit tudung anak dara versi ariani..keles nyaahh..

hajar kasri said...

a.l.a.l.a.l.a.l.a.h.a.i.t.o.m.e.i.n.y.e.r.d.i.e.r.....;D

- tety - said...

k i u t ! ! !

rina said...

lin : pakkal jer sikudus dh dibeli... kalau tak aku rasa dhia yg jadi model arialin ko.

hajar : damia tunggu tudung free dari aunty hajar ni tak kunjung2 tiba.

tety : damia kiut = mama comey. betul dok

flowerella said...

Alaaaa tomey sangatttt!!!!!!!

rina said...

nong : tq tq...

ja said...

comel... girl mmg suka kan kaler pink. anak aku si ryan ANTI giler kaler pink. Air kaler pink pun tak sentuh.. haru betul.

rina said...

ja : hahahaha lawak ryan. anti giler tu

 

Blog Template by YummyLolly.com