Pages

Tuesday, August 04, 2009

tolonglah percaya...

anak angkat mak saya telah mengetag saya. untuk tidak mengecikkan hatinya yang sediakala kecik sebab diakan anak angkat... saya berbesar hati membuat tugasan ini. tapi dia masih tanak percaya yang dia anak angkat... sahih2 anak angkat sebab nama dia sorang jer yang lain... muahahaha.

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini
1.final year student kat u.sm

2.fanatik giler terbabas colour pink
3.hanya pandai masak maggi dengan air panas
4.sedang berpacaran dengan beruang dari kutub utara eh ke gunung sahara ek... sebab beruang itu kurus.
5.anak kelate yang berpaling tadah... kononnya dia anak perak.

Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
1.cantik mengalahkan ang.gelina jol.ie
2.berjurus... maklumlah perempuan melayu terakhir
3.body persis nas.ha a.ziz
4.suara lunak merdu seakan suara dato sit.i nurhali.za
5.pandai memasak... ch.ef wa.n pun kalah

Nyatakan 5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
1.tido
2.makan
3.berfb
4.berblogging
5.sebenarnya saya suka shopping tapi poket selalu kempis... jadi saya abaikan jelah sekejap

Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
1. warga2 mj yang sungguh marvelous dan vass kebabom
2. kc yang mempunyai jari jemari yang ajaib sebab hasil klikan dia mampu membuatkan mata terpukau.
3. cik yan yang mampu memaintainkan bodynya walaupun dah masuk 6mths pregnant
4. mimie lola yang baru terjumpa dengan buah hatinya kedai 99 speedmart
5.munie yang terpaksa memanjangkan tempoh pembelajaran dia di ladang kelapa sawit pts.s

6 comments:

miesyamomei said...

hohoho....siapekah????bese la 2..i kan spesel skit..sbb 2 name i len dr org len...muahahaha

rina said...

woweee cepat dan pantas dia dtg. mesti terngiang2 namanya diserulah tu...

CY3.5 said...

apaaa??? menten??? tarik balik... tarik balik... kekeke..

[M.u.N.E.y] said...

ingatkn sapa la ank angkat tu...bdak tu rupa nya..huhuhuhu

miesyamomei said...

sangat jahat itu tuan rumah....

rina said...

munie : hahaha... 'anak angkat' yang menjadi kesayangan seme orang... auwww

syamimi : tau takper...

 

Blog Template by YummyLolly.com